Concert Depeche Mode, vara viitoare, în Bucureşti

Depeche Mode revine la Bucureşti pe 26 iulie 2023 cu un concert în cadrul turneului „Memento Mori”. Va fi primul turneu al trupei după mai bine de 5 ani.

1153 afișări
Imaginea articolului Concert Depeche Mode, vara viitoare, în Bucureşti

Concert Depeche Mode, vara viitoare, în Bucureşti

Concertul face parte din turneul mondial „Memento Mori” şi va avea loc la Arena Naţională.

Biletele vor fi disponibile începând de vineri, 7 octombrie, ora 10.00, la Emagic şi în reţelele iaBilet.ro şi Entertix.

Fanii înscrişi pe cele 3 site-uri vor avea acces la presale începând cu 5 octombrie, ora 10.00, cu ajutorul codului primit pe email.

Cel de-al 15-lea album de studio Depeche Mode va purta numele de “Memento Mori’’ şi se va lansa în primavara lui 2023.

Turneul „Memento Mori„ va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode şi primul după mai bine de 5 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
depeche mode,
concert,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici