Concertul Boney M care trebuia să aibă loc, duminică seara, la Sala Palatului, a fost amânat. Când va avea loc evenimentul

  • Concertul Boney M care trebuia să se desfăşoare, duminică seara, la Sala Palatului, va fi amânat după anunţul făcut de MAI că nu pot fi organizate evenimente cu număr mai mare de 1.000 de participanţi.
  • Evenimentul a fost reprogramat pentru 20 septembrie.
474 afișări
Imaginea articolului Concertul Boney M care trebuia să aibă loc, duminică seara, la Sala Palatului, a fost amânat. Când va avea loc evenimentul

Sursa: Profimedia Images

Anunţul a fost făcut de către organizatorii concertului Boney M în România şi postat pe pagina de Facebook a site-ului iabilet.ro. Redăm mai jos anunţul integral:

„Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienţi infectaţi cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunţă luarea unei măsuri obligatorii pentru toţi organizatorii de evenimente:

Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spaţii deschise sau închise, cu un număr de participanţi mai mare de 1.000 de persoane.

Această măsură este obligatorie, la nivel naţional, pentru toţi agenţii publici şi privaţi şi nu este supusă negocierii, excepţiilor, neputând fi amânată.

Prin urmare suntem nevoiţi în acest moment să amânam concertul Boney M, care urma să aibă loc la Sala Palatului din Bucureşti în data de 8 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situaţie. Artiştii se aflau în România încă de ieri şi erau nerăbdători să cânte pentru fanii care îi aşteptau de atâta vreme.

Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat pentru 20 septembrie. Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparţine organizatorilor. A fost impusă prin decret, astăzi, 8 martie 2020.

Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstraţi biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 20 septembrie când Boney M se vor întoarce la Bucureşti pentru un super show. Vă mulţumim pentru înţelegere! Echipa MALL 4 ART SRL- organizatorii evenimentului”.

Şi concertul Pink Martini care trebuia să aibă loc pe 30 martie la Sala Palatului, de la ora 20.00, va fi amânat pentru o dată ulterioară.

„Vom amâna concertul nu îl vom anula. Vom anunţa săptămâna viitoare vom trimite un comunicat de presă nu noile informaţii despre spectacol”, a afirmat Alexandra Dinu, organizator de evenimente, duminică la Digi 24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici