Concertul pe care Alessandro Safina trebuia să îl susţină luni, în Capitală, reprogramat pentru 2016

Concertul pe care tenorul italian Alessandro Safina trebuia să îl susţină, luni, la Bucureşti, a fost reprogramat pentru data de 14 aprilie 2016, din cauza unor probleme de sănătate ale artistului.

279 afișări
Imaginea articolului Concertul pe care Alessandro Safina trebuia să îl susţină luni, în Capitală, reprogramat pentru 2016

Concertul pe care Alessandro Safina trebuia să îl susţină luni, în Capitală, reprogramat pentru 2016 (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

Anunţul privind reprogramarea concertului a fost făcut recent pe site-ul artistului. "Pentru muzica pe care o cânt am nevoie de întreaga mea capacitate vocală şi sunt în prezent sub tratament din cauza unei bronşite acute", a spus Alessandro Safina.

"Aştept cu nerăbdare să ne vedem în aprilie şi vă urez tuturor 'Crăciun fericit' şi 'Un an nou fericit'", le-a mai transmis Alessandro Safina fanilor săi din România.

Pe de altă parte, persoanele care au cumpărat bilete pentru spectacolul de luni al lui Alessandro Safina le vor putea folosi pentru concertul reprogramat pe 14 aprilie 2016.

Persoanele care nu doresc să utilizeze biletele se pot adresa organizatorilor evenimentului, începand din 13 ianuarie 2016, la adresa de e-mail info.premiumbooking@gmail.com sau la numărul de telefon 0725.544.415, pentru a fi programaţi în vederea recuperării contravalorii acestora, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul bilete.ro.

Alessandro Safina are o carieră de succes în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai importante scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o creştere a popularităţii la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat - "opera-rock"- după cum el însuşi îl numeşte.

Alessandro Safina a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras şi Mario Frangoulis.

Alessandro Safina a mai concertat în Bucureşti pe 7 martie 2012, pe 2 noiembrie 2009 şi pe 6 iunie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici