Concurs cu premii dedicat Zilei Copilului, lansat de Mediafax.ro şi Cărtureşti. Cum puteţi câştiga cărţi şi filme cu poveşti

Mediafax.ro lansează, joi, pe pagina http://povestilecopilariei.mediafax.ro, un concurs dedicat zilei de 1 iunie, în care sunt sărbătorite poveştile care ne-au încântat copilăria, la finalul căruia vor fi oferite trei premii, constând în pachete speciale de cărţi şi filme pentru copii.

1348 afișări
Imaginea articolului Concurs cu premii dedicat Zilei Copilului, lansat de Mediafax.ro şi Cărtureşti. Cum puteţi câştiga cărţi şi filme cu poveşti

Concurs cu premii dedicat Zilei Copilului, lansat de Mediafax.ro şi Cărtureşti. Cum puteţi câştiga poveştile copilăriei

Campania se desfăşoară până în data de 2 iunie şi este susţinută de Cărtureşti.ro. Cititorii Mediafax.ro pot participa la concurs accesând pagina http://povestilecopilariei.mediafax.ro, unde trebuie să îşi înscrie numele şi adresa de email şi să răspundă la întrebarea: "Care este povestea preferată a copilăriei tale pe care ai citi-o şi copilului tău?". Pentru cei care nu îşi mai amintesc exact tiltlul sau autorul, Cărtureşti.ro le pune la dispoziţie o listă cuprinzătoare de cărţi şi filme pentru copii.

Concursul va avea trei câştigători, care vor fi desemnaţi în data de 3 iunie, prin tragere la sorţi. Premiile sunt oferite de Cărtureşti.ro şi constau în pachete speciale de cărţi şi filme, conţinând Zâna Zorilor, Micul Prinţ, Cărţile cu Apolodor, pachet DVD 101 Dalmaţieni 1+2.

www.mediafax.ro face parte din Mediafax Group şi este unul din principalele site-uri de ştiri din România. Lansat în 2007, ca primul site al unei agenţii de presă româneşti care se adresa în mod direct consumatorilor finali, www.mediafax.ro îşi ţine vizitatorii conectaţi la actualitatea din România prin peste 100 de ştiri de la locul evenimentelor, transmise în timp real şi prezentate echidistant. Cu un conţinut multimedia tot mai bogat, o acoperire completă a ştirilor de impact şi o bună selecţie a celor mai importante informaţii ale zilei, site-ul şi-a crescut constant traficul şi numărul de vizitatori loiali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici