Concurs de desen cu tema "Supereroi şi mediul înconjurător", la East European Comic Con Bucureşti

Un concurs de desen pe tema "Supereroi şi mediul înconjurător" va fi organizat în timpul East European Comic Con Bucureşti, care are loc între 9 şi 11 mai, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

413 afișări
Imaginea articolului Concurs de desen cu tema "Supereroi şi mediul înconjurător", la East European Comic Con Bucureşti

Concurs de desen cu tema "Supereroi şi mediul înconjurător", la East European Comic Con Bucureşti (Imagine: Facebook)

Startul concursului se va da pe 9 mai, la ora 16.00, iar competiţia se va încheia pe 11 mai, la ora 12.00.

Concurenţii trebuie să realizeze un personaj original pe tema menţionată, pe parcursul a două zile, în spaţiul special amenajat la East European Comic Con. Participanţii vor putea folosi ustensilele profesionale de artă oferite de standul Faber-Castell, dar şi materiale proprii, în cazul în care doresc să le aducă.

Concursul se adresează tuturor pasionaţilor de desen, fie că practică arta ca o profesie sau ca un hobby. Aceştia trebuie să aibă vârsta peste 14 ani şi să deţină un bilet de acces general la Comic Con.

Cele mai bune desene vor fi recompensate cu premii în valoare de 500 de euro.

Mai multe detalii privind regulamentul concursului sunt disponibile pe pagina de Facebook a Faber-Castell România (https://www.facebook.com/FaberCastellRomania).

East European Comic Con este cea mai mare convenţie a pasionaţilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspiraţie mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

Anul acesta, între 9 şi 11 mai, la complexul Romexpo şi Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood Jason Momoa ("Urzeala Tronurilor", "Conan", "Stargate Atlantis"), Mark Sheppard ("Supernatural", "Dr.Who"), Natalia Tena ("Harry Potter", "Urzeala Tronurilor"), dar şi cu reprezentanţi de seamă ai cosplay-ului, precum celebra Yaya Han, şi ai benzilor desenate, precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Myticket, Eventim şi din magazinele Diverta din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici