Concursul de fotografie „The Art of Building” şi-a desemnat câştigătorul. Competiţia a oferit noi perspective asupra modului în care privim clădirile celebre

  • Art of Building a avut a Xl-a ediţie
  • Premiile ating 1.500 de lire sterline
  • Fotografia anului 2019 a fost făcută Oraşului Artelor şi Ştiinţei din Valencia
454 afișări
Imaginea articolului Concursul de fotografie „The Art of Building” şi-a desemnat câştigătorul. Competiţia a oferit noi perspective asupra modului în care privim clădirile celebre

Sursa foto: YouTube / Skillshare

Zilnic treci pe lângă clădiri pe care le vezi dintr-o anumită perspectivă. Dar te-ai gândit vreodată că cineva poate să le vadă şi să ţi le arate cum nu ţi le-ai putea imagina?

The Art of Building este concursul care îţi relevă noi perspective asupra unor clădiri celebre. British Chartered Institute of Building a analizat 3.500 de lucrări pentru a întocmi o listă scurtă de 15 fotografii.

Pentru 2020 premiul judecătorilor este acordat lui James Retief pentru fotografia în care vezi celebrul Big Ben în restaurare. Concursul se desfăşoară anual, aşa că îţi arăt fotografiile aflate pe lista scurtă, ca să te inspire şi să-ţi faci curaj să participi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici