Conducerea TVR analizează situaţia lui Răzvan Nicolescu, în cazul prostituatelor de lux

Societatea Română de Televiziune (SRTv) analizează situaţia lui Răzvan Nicolescu, directorul TVR 2, citat ca martor în dosarul privind prostituatele de lux, urmând să decidă dacă este sau nu necesară suspendarea acestuia din funcţia pe care o ocupă în Televiziunea Română.

206 afișări
Imaginea articolului Conducerea TVR analizează situaţia lui Răzvan Nicolescu, în cazul prostituatelor de lux

Conducerea TVR analizează situaţia lui Răzvan Nicolescu, în cazul prostituatelor de lux (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

"Analizăm cazul lui Răzvan Nicolescu şi vom lua o decizie în ceea ce îl priveşte. Deocamdată calitatea în care a fost citat este cea de martor. Dacă lucrurile sunt mai neplăcute, se poate ajunge la suspendarea lui din funcţia de director al TVR 2 până la clarificarea situaţiei, dar trebuie să vedem exact care este situaţia", a declarat pentru MEDIAFAX Andi Lăzescu, preşedintele - director general al Televiziunii Române.

Lăzescu a precizat că a discutat deja cu Răzvan Nicolescu. "Am avut o discuţie cu el miercuri seara şi mi-a spus că a fost citat în calitate de martor", a mai spus Andi Lăzescu.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomiţa i-au trimis în judecată pe Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

DIICOT susţine că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro.

În acest dosar apar numele mai multor persoane publice, printre care Robert Negoiţă, Nicu Bănicioiu, Adrian Enache, dar şi cel al directorului TVR 2, Răzvan Nicolescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici