Coregraful Răzvan Mazilu spune că nu-i place să facă treaba pe jumătate

  • Răzvan Mazilu este un celebru coregraf, dansator şi actor.
  • El a mărtuirisit faptul că întotdeauna a fost un perfecţionist.
  • Mazilu: „Ne uitam la casete şi apoi învăţam din experienţă”.
60 afișări
Imaginea articolului Coregraful Răzvan Mazilu spune că nu-i place să facă treaba pe jumătate

Răzvan Mazilu

 

A colaborat cu coregrafi celebri precum Amir Kolben, Marc Bogaerts sau Claudia Martins.

Pe numele său, Răzvan Mazilu, un adevărat artist, a reuşit în timp să combine elementele de coregrafie, dans şi actorie pentru a realiza spectacole.

În cadrul emisiunii Marius Tucă Show, coregraful Răzvan Mazilu a mărturisit faptul că întotdeauna a încercat să atingă perfecţiunea în tot ceea ce face.

 RĂZVAN MAZILU coregraf, dansator, actor

Întotdeauna am vrut mai mult. Da, am fost şi sunt un perfecţionist şi în timpul ăsta de perfecţiune mă recunosc şi azi când ceea ce fac, adică musicalul, cere o virtuozitate şi o perfecţiune pe care dacă nu o ai pleci acasă”.

Răzvan spune că atunci când s-a apucat de această meserie a fost o provocare pentru că nu era o industrie pentru coregrafie în România.

”Ne uitam la tot felul de casete cu spectacole din străinătate ca să învăţăm foarte mult, pentru că aici nu aveam de unde şi înveţi foarte mult din experienţă pe urmă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici