Cosmin Cernat revine la TVR, ca project manager în cadrul Departamentului Sport

Cosmin Cernat părăseşte postul Kanal D şi va fi, de la 1 septembrie, project manager în cadrul Departamentului Sport al TVR, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publică.

390 afișări
Imaginea articolului Cosmin Cernat revine la TVR, ca project manager în cadrul Departamentului Sport

Cosmin Cernat revine la TVR, ca project manager în cadrul Departamentului Sport (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Cosmin Cernat va fi project manager în cadrul Departamentului Sport al TVR, începând cu data de 1 septembrie 2010, urmând să se ocupe de coordonarea proiectului UEFA Champions League, a meciurilor echipei naţionale de fotbal şi a transmisiunilor sportive speciale la televiziunea publică", se arată în comunicatul Televiziunii Române.

Cosmin Cernat a lucrat timp de 11 ani în TVR, în perioada 1996 - 2007. El a părăsit Televiziunea Română la începutul anului 2007 şi a intrat în echipa postului Kanal D odată cu lansarea pe piaţa audiovizualului românesc a televiziunii deţinute de trustul turcesc Dogan Media International.

Cernat părăseşte Kanal D şi, implicit, funcţia de şef al Departamentului Sport, după trei ani de la lansarea în România a televiziunii.

Cosmin Cernat va mai apărea la postul Kanal D luni şi marţi, în calitate de prezentator al emisiunii de divertisment "Şatra". "Când m-am despărţit de ei (cei de la Kanal D, n.r.), totul a fost la superlativ. Discuţia dintre noi s-a încheiat foarte frumos. Am fost la Kanal D din 2007, de la înfiinţarea postului. Este ca şi copilul meu. L-am creat împreună cu oamenii de acolo. Le mulţumesc celor de la Kanal D", a declarat pentru MEDIAFAX Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi a intrat în televiziune la vârsta de 20 de ani, acumulând o experienţă de 15 ani. El a fost comentator la şapte ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice, este comentator la Eurosport din 1997, de la lansarea televiziunii pe piaţa din România, şi a fost recompensat cu premiul Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) în 2000.

De asemenea, Cosmin Cernat a prezentat programe de divertisment, printre care se numără "Ploaia de Stele" şi Festivalul "Cerbul de Aur", la TVR, dar şi "Spune-mi preţul" şi "Şatra", la Kanal D. Cosmin Cernat are două fetiţe: Ayana, în vârstă de opt ani, şi Maya, în vârstă de un an şi patru luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici