Costi Ioniţă lansează MusiKlub, pe 20 noiembrie

Cea de-a treia televiziune a lui Costi Ioniţă, MusiKlub - un post specializat în muzică house - se va lansa pe 20 noiembrie, după cum a declarat pentru MEDIAFAX cântăreţul, prezent miercuri la cea de-a 14-a ediţie a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu.

138 afișări
Imaginea articolului Costi Ioniţă lansează MusiKlub, pe 20 noiembrie

Costi Ioniţă lansează MusiKlub, pe 20 noiembrie (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

După ce a lansat Party TV şi Mynele TV, Costi Ioniţă pregăteşte lansarea celui de-al treilea post muzical al său - MusiKlub, pentru care deţine licenţă audiovizuală din octombrie 2007.

"Muzica de club a crescut foarte mult în ultimii ani. Tot ce înseamnă tineret la ora asta ascultă foarte mult muzică house şi muzică de club românească şi din afară. Ceea ce ne propunem noi prin această televiziune este să aducem în vizor cei mai importanţi DJ ai momentului, atât străini, cât şi români, trendurile care vor urma, atmosfera din cluburile internaţionale şi promovarea curentului", a explicat Costi Ioniţă.

El a precizat că postul MusiKlub va fi oferit pentru distribuţie operatorilor de cablu, în mod gratuit, atât în pachet cu celelalte două posturi Party TV şi Mynele TV, cât şi separat. De asemenea, postul MusicKlub va fi oferit companiilor de cablu şi prin IPTV, o variantă mai ieftină pentru cablişti, cărora li se va pune la dispoziţie un set-top-box pentru a putea recepţiona acest canal.

Pe de altă parte, Costi Ioniţă vrea să extindă distribuţia posturilor Mynele TV şi Party TV, care în prezent sunt recepţionate fiecare de circa 1,6 milioane de abonaţi.

De funcţionarea celor trei posturi MusiKlub, Mynele TV şi Party TV se ocupă o echipă comună, formată din şase angajaţi, la care se adaugă persoane specializate fiecărui gen de muzică în parte.

Costi Ioniţă a mai spus că televiziunile Mynele TV şi Party TV vând publicitate, urmând ca şi MusiKlub să difuzeze publicitate. În plus, de la 1 iulie 2009, GfK România furnizează datele de audienţă şi pentru postul Mynele TV. Totodată, Costi Ioniţă este în căutarea unor agenţii care să vândă spaţiul publicitar pentru cele trei posturi TV.

Posturile Mynele TV şi MusiKlub au primit licenţele audiovizuale de la Consiliul Naţional al Audiovizualului în octombrie 2007 şi sunt operate de societatea Happy Music SRL, ai cărei asociaţi sunt Costi Ioniţă (50%) şi Corina Mihaela Boabeş (50%).

Costi Ioniţă mai deţine, alături de Emilia Dumitru, prin societatea Happy Media SRL, posturile PartyTv şi Party Radio, licenţiate de CNA în 27 martie 2007.

Cea de-a 14-a ediţie a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu - singurul târg românesc de televiziune şi echipamente destinate comunicaţiilor prin cablu - a debutat marţi la Bucureşti şi se va încheia miercuri. Evenimentul este organizat de Asociaţia de Comunicaţii prin Cablu (ACC).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici