VIDEO Plecarea lui Donald şi Melania Trump de la Casa Albă, prilej de glumă pe internet. Comedianţii se întrec în parodii

  • Donald şi Melania Trump pleacă de la Casa Albă după 4 ani
  • Melania Trump a fost parodiată de actriţa Laura Benanti în timpul unui show
  • James Corden se bucură de plecarea lui Trump în parodia „One Day More”
3006 afișări
Imaginea articolului VIDEO Plecarea lui Donald şi Melania Trump de la Casa Albă, prilej de glumă pe internet. Comedianţii se întrec în parodii

FOTO: captură ecran Twitter

Deşi l-au criticat 4 ani, parcă americanilor le va fi dor de Donald şi Melania Trump. Şi-au luat adio cu mai multe parodii.
 
„A fost un privilegiu să servesc ca Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii”, a transmis Melania Trump. „Ar trebui să mă gândesc mult şi din greu la ce voi face în continuare. Gata! M-am gândit! Îi dau papucii acelui pierzător şi mă mut înapoi la New York, baby”, glumeşte, însă, Laura Benanti. 
 
Actriţa a imitat-o pe Melania Trump în cadrul emisiunii The Late Show cu Stephen Colbert. Nu a durat mult până parodia s-a transformat într-un .. musical.
 
„Uite-l pe şoferul meu, o plăcere să te văd. Jeffrey parcă, nu? New York e prea frumos să fie adevărat. Nimeni nu mă scoate din minţi, nu mă întreabă de copiii din cuşti. Nu prea îmi pasă de aşa ceva, vouă?”
 
Laura nu a fost singura care i-a parodiat pe soţii Trump. James Corden sărbătoreşte plecarea preşedintelui, în noua sa parodie „One day more”
 
„Au fost 4 ani de crime interminabile. Dar acum înfârşit i s-a terminat timpul. Încă o zi! Şi ce te faci dacă pur şi simplu nu pleacă? Doar o zi!!!!!”
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici