Cristian Ţopescu va coordona suplimentul sportiv al cotidianului Adevărul

Cristian Ţopescu, care ocupă funcţia de senior editor la Adevărul, va coordona, alături de Ovidiu Nahoi şi Daniel Nazare, suplimentul Adevărul Sporturilor, care urmează să fie lansat "în perioada următoare", a declarat pentru MEDIAFAX Laurenţiu Ciocăzanu, director editorial al cotidianului.

161 afișări
Imaginea articolului Cristian Ţopescu va coordona suplimentul sportiv al cotidianului Adevărul

Cristian Ţopescu va coordona suplimentul sportiv al cotidianului Adevărul (Imagine: Mediafax Foto)

Ciocăzanu a precizat că Ovidiu Nahoi şi Daniel Nazare vor fi responsabilii executivi ai suplimentului, urmând ca jurnalistul Cristian Ţopescu să "reprezinte ziarul Adevărul pe zona de imagine în tot ce ţine de prezenţa publică pe teme de sport". De asemenea, Ciocăzanu a mai spus că acest supliment urmează să fie lansat "în perioada următoare".

Ţopescu va prezenta, alături de echipa suplimentului, comentarii, interviuri, dar şi invitaţi din zona sporturilor.

"Domnul Ţopescu este o persoană cu o bogată cultură sportivă şi este exact ce aveam nevoie la Adevărul pentru supliment", a mai precizat Ciocăzanu.

Cristian Ţopescu s-a născut în 1937, la Bucureşti. A fost redactor-şef al Redacţei Sport al TVR (1992–1997) şi director general adjunct al postului public de televiziune (1997–1999). De asemenea, Cristian Ţopescu a ocupat funcţia de director al cotidianului ProSport din 2003 până la finele lui 2007.

În prezent, comentatorul sportiv prezintă emisiunea "Meciul ideilor", la TVR Cultural.

Adevarul Holding deţine, pe lângă cotidianul Adevărul, şi tabloidul Click, grupul de presă Satiricon, care editează publicaţiile culturale Dilema Veche şi Dilemateca, precum şi societăţile Adevărul Distribuţie SRL, Foto Adevărul SRL şi SC Media Soft Comunicare SRL. Grupul Satiricon a fost fondat în 2005 de Mircea Dinescu şi omul de afaceri Dinu Patriciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici