"Cronica Cârcotaşilor" se va relua în 2 noiembrie la Prima TV, după două săptămâni de pauză

"Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV nu va fi difuzată nici săptămâna viitoare, emisiunea urmând să fie transmisă din 2 noiembrie, însă conducerea televiziunii nu a decis în ce formulă va fi reluat programul.

1147 afișări
Imaginea articolului "Cronica Cârcotaşilor" se va relua în 2 noiembrie la Prima TV, după două săptămâni de pauză

"Cronica Cârcotaşilor" se va relua în 2 noiembrie la Prima TV, după două săptămâni de pauză

"«Cronica Cârcotaşilor» nu se va difuza nici săptămâna viitoare pe Prima TV. Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar încă nu am decis în ce formulă", au declarat reprezentanţii televiziunii.

Până în momentul difuzării acestei ştiri, reprezentanţii Kiss FM nu au precizat dacă matinalul "Cronica Cârcotaşilor" va fi difuzat săptămâna viitoare pe postul de radio.

"Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV şi Kiss FM nu a fost difuzată în această săptămână, în urma accidentului provocat pe 16 octombrie de Şerban Huidu şi soldat cu moartea a trei persoane.

"În această săptămână, emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată. Suntem solidari cu familiile victimelor şi regretăm nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru Şerban Huidu", au declarat pe 17 octombrie reprezentanţii Prima TV şi Kiss FM.

Anunţul a venit după ce emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuită luni dimineaţă cu programul "Kiss Music". Emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" a fost difuzată în mod obişnuit de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00.

Pe de altă parte, emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, de la Prima TV, este difuzată în mod obişnuit în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Realizatorul de televiziune şi radio Şerban Huidu, în vârstă de 35 de ani, a provocat, pe 16 octombrie, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane, care şi-au pierdut viaţa.

Lungu Ştefan Balogh, de 65 de ani, şi Magda Drăghici, de 54 de ani, au murit la locul accidentului, imediat după impact, iar Ioan Garbis, de 57 de ani, a decedat luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost dus în stare gravă.

Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 km la oră, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

Parchetul Judecătoriei Braşov a început, în 18 octombrie, urmărirea penală faţă de realizatorul TV Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane, riscând până la opt ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici