Video Cum arată posterul INTERZIS de Facebook al celui mai aşteptat film românesc din 2016! - FOTO, VIDEO

Afişul comediei #Sefie69, regizat de Cristina Iacob - continuarea celui mai bine vândut film românesc al anului 2014, #Selfie – a fost interzis pe Facebook.

9345 afișări

Posterul celui mai aşteptat film românesc din 2016  a fost postat pe reţeaua de socializare chiar pe pagina filmului, dar a fost reclamat şi blocat. 

Vizualul reprezintă un corp uman reinterpretat, în care buricul actriţei Olimpia Melinte este continuat în jos de buzele Crinei Semciuc, ce ţin între ele un inel de căsătorie. Afişul te provoacă să gândeşti ce vrea să spună, este o metaforă, altfel decât ne-am obişnuit sa vedem până acum la filmele de acest gen. Alături de titlu, Selfie69, apare tagline-ul It's a fucking lovestory

Afişul răspunde poveştii filmului, o comedie romantică ce continuă istoria celor şase personaje din #Selfie, care de data aceasta caută confirmarea dragostei… prin căsătorie.

Regizoarea Cristina Iacob, autoarea celui mai bun debut regizoral de după 1989, spune că “după libertatea de exprimare dobândită în urma multor ani de cenzură, ultimul lucru la care m-aş fi aşteptat era ca Facebook-ul să interzică afişul nostru, mai ales pentru că este departe de a fi ceva vulgar. Putem pune o întrebare, tot pe facebook, fanilor filmului: ce părere au despre acest afiş? Cred ei că e ceva ce ar trebui interzis? Mi-am dat seama după acestă experienţă că facebook-ul nu are umor! :))) Dacă nu ar fi un sistem, un robot care răspunde conform unui algoritm, l-aş invita la film, să-l mai înveselim. Altă soluţie nu văd să-l relaxăm puţin pe acest facebook... Până atunci, interzis sau nu, acesta este afişul filmului care vă invită să vedeţi o comedie pe bune!”

Afişul nu a fost aprobat de facebook pentru că “nu respectă politica de publicitate a reţelei de socializare, aplicată conţinutului materialului publicitar, audienţei sale şi destinaţiei acestuia. Facebook nu acceptă folosirea conţinutului “profan”, nici referinţe la adresa utilizatorului (ex: rasă, etnie, vârstă, orientare sexuală, nume) sau care agresează privitorii.”

În Selfie69, cele trei fete din primul lungmetraj, din 2014, Yasmine, Roxy şi Ana fac un pariu video, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în 3 zile?! Vor afla că uneori iubirea poate fi chiar sub nasul tău, deşi tu ai căutat-o în cele mai neobişnuite locuri, în cele  mai neaşteptate momente şi la cele mai ciudate persoane! Şi încă ceva foarte important: nu fă pariu cu iubirea pentru că... e foarte riscant!

Din distribuţia filmului fac parte actorii din #Selfie: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (Nea Ceauşu).

Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huţuleac, Tolea Ciumac, alături de actori consacraţi sau debutanţi. Lungmetrajul este produs şi distribuit de ZAZU Film şi va intra în cinematografe toamna aceasta.

Trailerul filmului, AICI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici