Cum găseşti bilete pentru cele două spectacole susţinute de Teatrul ”Bulandra” în aer liber

După o lungă perioadă în care spectatorii au putut urmări spectacolele Teatrului Municipal „Lucia Sturdza Bulandra” doar în mediul online, acum au ocazia de a-şi revedea actorii favoriţi în două spectacole programate în aer liber, în curtea TVR.

292 afișări
Imaginea articolului Cum găseşti bilete pentru cele două spectacole susţinute de Teatrul ”Bulandra”  în aer liber

Cum găseşti bilete pentru cele două spectacole susţinute de Teatrul ”Bulandra” în aer liber

Teatrul „Bulandra” deschide cea de-a IV-a ediţie a evenimentului „Teatru în TVR”. După o lungă perioadă în care spectatorii au putut urmări spectacolele Teatrului Municipal „Lucia Sturdza Bulandra” doar în mediul online, acum au ocazia de a-şi revedea actorii favoriţi în cele două spectacole programate în aer liber, în curtea TVR: „Zadarnicele chinuri ale dragostei” de William Shakespeare, regia Andrei Şerban şi „Treapta a noua” de Tom Ziegler, regia Anca Maria Colţeanu.

Teatrul „Bulandra” deschide cea de-a IV-a ediţie a evenimentului „Teatru în TVR” cu producţia „Zadarnicele chinuri ale dragostei” de William Shakespeare, regia Andrei Şerban. Din distribuţie fac parte actorii: Şerban Pavlu, George Ivaşcu, Alin State, Lucian Ifrim, Cătălin Babliuc, Constantin Dogioiu, Catinca Maria Nistor, Ioana Anastasia Anton, Alexandra Fasola, Silvana Negruţiu, Maria Vârlan, Adela Bengescu.

„Tema dragostei din „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, una dintre primele comedii scrise de Shakespeare, (după unii, chiar prima sa piesă), a fost continuată mai târziu într-o altă comedie, „Mult zgomot pentru nimic”, care atunci avea un titlu diferit. În timpul lui Shakespeare, la Globe, cele două piese se jucau împreună, prima în original se numea „Love’s labour’s lost”, a doua „Love’s labour’s won”- care, traduse literal, ar fi: „Eforturile pierdute ale dragostei”, urmate de „Eforturile câştigate ale dragostei”.(...) E interesant de urmărit aceste două comedii în teatru, să vedem cât de diferit e tratat subiectul. „Mult zgomot” are un final aşa zis fericit, un fel de happy-end ciudat, cu Beatrice şi Benedick acceptând să se căsătorească, după ce s-au războit cumplit toată piesa. Războiul sexelor în „Zadarnicele chinuri” e mai complex şi cu un final enigmatic, nu neaprat vesel, cum s-ar aşteapta într-o comedie.”, notează Andrei Şerban.

Reprezentaţiile sunt programate în zilele de 21,22 şi 23 iulie, ora 20:00, în curtea TVR.

Biletele se pot achiziţiona accesând link-ul https://m.iabilet.ro/bilete-zadarnicele-chinuri-ale-dragostei-57269/?

Cel de-al doilea spectacol al Teatrului „Bulandra”, care se va juca în cadrul evenimentului organizat de Societatea Română de Televiziune, este tot o comedie, „Treapta a noua” de Tom Ziegler, în regia Ancăi Maria Colţeanu. Din distribuţie fac parte actorii: Manuela Ciucur, Catinca Maria Nistor, Oana Ştefănescu, Adela Bengescu.

„Treapta a noua” e povestea unei femei care a ales certitudinea incertului în locul realităţii de necontrolat, o poveste în care inexplicabilul lăsat în urma distanţării de acea realitate schilodeşte emoţionalul celor ce ne iubesc. E povestea unei relaţii speciale ce s-a pierdut şi pe care mamā şi fiicā încearcă, alternând între timiditate şi resentiment, s-o recupereze. Spectacolul propune o reinterpretare a temei vinovăţiei în familia contemporană.

Reprezentaţiile sunt programate în zilele de 24 iulie, 1 august, 6 şi 10 septembrie, ora 20:00, în curtea TVR.

Biletele se pot achiziţiona accesând link-ul
https://m.iabilet.ro/bilete-teatrul-municipal-lucia-sturdza-bulandra-treapta-a-noua-57275/?q=Treapta&fbclid=IwAR0k0joM7i0pxnAaFghRDQ-YnT8kEa5yNpuvt8Yzul9iO-YlmSeNrUiStMs
”Teatrul Municipal <Lucia Sturdza Bulandra> şi-a obişnuit spectatorii cu o prezenţă constantă şi activă în viaţa culturală a oraşului. În lunile iulie, august şi septembrie, sunteţi invitaţi în grădina TVR, la o întâlnire cu comedia de calitate şi cu partituri actoriceşti strălucite”, se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici