Cursuri noi, de zece luni, din septembrie, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Cursuri cu o nouă structură, bazată pe un modul de zece luni, vor începe pe 1 septembrie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

221 afișări
Imaginea articolului Cursuri noi, de zece luni, din septembrie, la TV &  Film Academy by Ruxandra Ion

Cursuri noi, de zece luni, din septembrie, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Încă din februarie anul acesta, de când TV & Film Academy by Ruxandra Ion şi-a deschis porţile, academia s-a bucurat de o primire extraordinară din partea cursanţilor. În mai puţin de şase luni, 89 de persoane (atât adulţi, cât şi copii) au urmat cursurile academiei. O cifră absolut edificatoare, pentru orice şcoală aflată la început de drum. Profesionalismul cadrelor, metodologia bazată pe multă practică, au făcut ca TV & Film Academy by Ruxandra Ion să devină, încă de la debut, cea mai bună şcoală de actorie, prezentator TV, regie, producţie şi scenaristică existentă la ora actuală în România.

Venind în sprijinul actualilor şi viitorilor cursanţi, fondatoarea academiei, profesionistul de renume Ruxandra Ion, a conceput pentru cursurile care vor debuta la 1 septembrie o nouă structură a orelor, bazată pe un modul de 10 luni.

Astfel, cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion vor avea, din toamnă, o durată de 10 luni, desfăşurându-se în perioada 1 septembrie 2014 - 30 iunie 2015 , având o frecvenţă de două ori pe săptămână, un curs durând două ore.

Cursurile de actorie vor fi structurate pe trei grupe de vârstă: "Abracadabra", pentru copiii de 6-10 ani; "LaLa", pentru adolescenţii de 11-16 ani; "Gheorghe Dinică", pentru adulţii de peste 17 ani. O dată pe lună, la cursurile de actorie ale grupelor "Abracadabra" şi "LaLa" vor fi invitaţi membrii trupei LaLa Band, pentru a le împărtăşi cursanţilor din experienţa lor de pe platouri şi de pe scenă. În acelaşi timp, cursanţii grupei de actorie "Gheorghe Dinică" se vor bucura, o dată pe lună, de prezenţa la cursuri a unui actor/regizor de referinţă din industria de profil românească.

Cursanţii de la actorie vor juca în scurtmetrajele realizate în cadrul şcolii şi vor avea şansa să fie înscrişi în baza de casting a firmei de management artistic "Act Smart House", în vederea participării în proiecte de filme şi televiziune, filmări de spoturi publicitare. În acest sens, din februarie şi până în iunie, un număr de 15 cursanţi ai academiei au avut deja ocazia să filmeze, prin Act Smart House, spoturi publicitare şi proiecte TV. Mai mult decât atât, în luna septembrie, toţi cursanţii de la actorie vor fi testaţi muzical, în cadrul academiei, de şcoala de muzică a Crinei Mardare. Pe lângă faptul că fiecare cursant de la actorie va juca într-un scurtmetraj (cele mai bune vor participa la importante festivaluri de profil europene), acesta va putea beneficia de un book foto profesionist, la D& D Studio, cu un discount de 75%.

Teo Trandafir va inaugura, pe 1 septembrie, o nouă serie de cursuri pentru prezentator TV, care se vor desfăşura în perioada 1 septembrie 2014 - 30 iunie 2015. O dată pe lună, Teo va avea invitate la cursuri personalităţi ale lumii artisitice autohtone, care vor putea să le destăinuie cursanţilor academiei din secretele unei cariere de succes şi de durata în televiziune, pe scenă şi în afara ei.

Tot pe 1 septembrie va debuta o nouă serie de cursuri şi la "Producţie, Regie, Scenaristică". Şi aceste cursuri se vor desfăşura pe durata a 10 luni (1 septembrie 2014 - 30 iunie 2015), cu o frecvenţă de 2 ori pe săptămână şi o durată de 2 ore per curs. În cadrul acestora, cursanţii vor scrie, regiza şi produce propriul scurtmetraj, cu şansa ca acesta să fie înscris în cele mai bune festivaluri de profil din Europa.

Cursanţii academiei care au absolvit deja primele două module vor începe, la 1 septembrie, cel de-al treilea modul, care va avea, şi acesta, o durată de 10 luni.

Marian Râlea, Ioana Blaj, Carmen Tănase, Adela Popescu, Mircea Gheorghiu, Mihai Brătilă sunt profesorii care îi vor introduce, ca şi până acum, pe cursanţi, în arta actorului. Ruxandra Ion, Alex Fotea, Iulia Rugină, Ducu Ion, Alma Bacula, Radu Grigore, Mihai Mitici sunt profesioniştii care îi vor învăţa pe cursanţi tainele scrierii, regizării şi producţiei de ficţiune de succes, iar Teo Trandafir, profesoara care le va arăta cursanţilor ei cum să devii un bun prezentator TV.

Înscrierile pentru anul 2014-2015 sunt deschise şi se pot face atât online, pe www.academytv.ro, cât şi la sediul din strada Căderea Bastiliei, numărul 41. Taxa este lunară, iar cei care achită, în avans, un an integral, beneficiază de o reducere de 10%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici