Dana Bulat, Alina Damaschin, Alexandru Teodorescu & Radu Pilat reprezintă România în juriile CannesLions

Patru personalităţi ale industriei de comunicare vor evalua lucrări înscrise la Festivalul Internaţional de Creativitate Cannes Lions 2022.

126 afișări
Imaginea articolului Dana Bulat, Alina Damaschin, Alexandru Teodorescu & Radu Pilat reprezintă România în juriile CannesLions
  • Dana Bulat - lider în Media contemporană

Dana Bulat, Director General la United Media Services, este juratul român la categoria Creative Media, Alina Damaschin-Ciocirlan, Creative Leader la Rogalski Damaschin, va evalua lucrările categoriei PR, Alex Teodorescu, fondatorul Saga, la secţiunea Film şi Radu Pilat, Managing Partner Heist Industries, la Brand Experience & Activation.

„Trăim vremuri provocatoare, dar cu teren fertil pentru inovaţie. Intr-o industrie încercată de schimbări, e o aşteptare colectivă – hai să vedem cum creativitatea, în diferite chei locale, livrează răspunsuri posibile la contexte fără precedent. Juratii vor avea acces la lucrări interesante", a declarat Teodora Migdalovici, Ambasador al Festivalului şi fondator The Alternative School, potrivit ZF.

Dana Bulat a  făcut  pasul  în  antreprenoriat  lansând  United  Media  Services  în 2006, după 7 ani la vârful unei agenţii locale de top. Dezvoltarea competenţelor digitale, de la crearea de conţinut de calitate  la  programatic  şi  campanii  de generare  de  lead-uri  şi  vanzari  au  fost  în  focusul  companiei  din  2015,  UMS devenind unul dintre cei mai influenţi jucatori în domeniu. Câştigând numeroase premii de eficienţă şi creativitate, compania a fost, de asemenea, celebrată de Adweek,   în   Topul   său   100   al   Agenţiilor   cu   cea   mai   rapidă   creştere,   doi   ani consecutivi, 2020 şi 2021. În 2018 Dana Bulat a reprezentat România la Cannes Lions / Media şi a fost mentor în programul #SeeItBeIt. Dana este absolventa unui program executiv la London Business School.

  • Alina Damaschin Ciocirlan, parte din elita globală a PR-ului creativ

În cei 20 de ani de performanţă în industria creativă, Alina Damaschin Ciocirlan a contribuit la campanii dezvoltate pentru branduri influente sau pentru cele mai presante probleme ale comunităţii.

Alături de Eliza Rogalski, Alina a construit una dintre cele mai respectate agenţii independente din ţară şi singura agenţie românească care a intrat în Global Creativity Index by PRovoke doi ani consecutivi (2019 & 2020), fiind pe locul 3 în EMEA şi pe locul 5 la nivel mondial. Alina a fost implicată în campanii premiate la Cannes Lions, Effie, Digital Communication Awards, SABRE, European Excellence, IPRA, devenind unul dintre invitaţii evaluatori preferaţi la Cannes Lions, Eurobest, New York Festival, D&AD Awards sau SABRE Awards.

  • Alex Teodorescu - pionier al producţiei de film

Alex Teodorescu este fondator & Executive Producer Saga Film, singura companie din România care are în portofoliu premii câştigate la Cannes Lions & Cannes Film Festival, alături de numeroase premii şi nominalizări la festivaluri internationale de film şi publicitate.

Alex este unul dintre pionierii producţiei comerciale şi cinematografice româneşti de după 89. Pasionat de narativul pe peliculă, în adolescenţă i se mai întampla să cheltuie la cinematecă banii de meditaţie alocati de părinţi pentru pregătirea la medicină.

A început să experimenteze în producţie la finalul anilor 90 cu biroul într-o masină Skoda şi o pasiune incredibilă. Implicată în diverse producţii şi coproducţii de film şi televiziune locale şi internaţionale, astăzi Saga este unul dintre numele de referinţă ale industriei, lucrând pentru cele mai influente branduri şi colaborând în zona educaţională cu Academia de Teatru şi Film.

  • Radu Pilat – leadership în community marketing

Radu Pilat a început în 2002, la creaţia din McCann Erickson. După 8 ani, multe premii şi conturi precum  Coca-Cola,  BURN  Energy  Drink,  Fanta,  Sprite,  Stella Artois, Golden Brau, Heineken, Tomi, Unilever, Radu a acceptat provocarea Momentum de a deveni Chief Creative Officer. În 2012 şi-a dorit ceva mai mult şi a pornit într-o aventură antreprenorială: Heist Industries, singura agenţie specializată în community marketing din România, cu puternic focus digital. Heist Industries lucrează cu branduri precum BURN Energy Drink, Desperados, Birra Moretti, Julius Meinl şi Mega Image.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici