"Dansez pentru tine", lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public

Ediţia de vineri seară a show-ului "Dansez pentru tine", în care telespectatorii au putut vedea numerele de striptease de 10 pe linie ale Oanei Ioniţă şi ale Roxanei Ionescu, a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, informează Pro TV.

1503 afișări
Imaginea articolului "Dansez pentru tine", lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public

"Dansez pentru tine" - lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public

Pentru prima dată în istoria emisiunii, echipele rămase în concurs au dansat striptease, iar telespectatorii ProTv au fost cu ochii pe mişcările pline de senzualitate ale vedetelor, care s-au întrecut în a rămâne fără haine cu stil, graţie şi, nu în ultimul rând, respectând o coregrafie dificilă.

ProTv a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public în intervalul 20:30 – 00:51 atunci când a fost difuzat Dansez pentru tine.

Astfel, pe publicul din mediul urban, postul din Pache Protopopescu a înregistrat, în medie, 9,3 puncte de rating şi 22,4 procente din cota de piaţă, dublu faţă de Antena 1, care avea doar 4,4 puncte de rating şi 10,5% cotă de piaţă. Şi pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani ProTv a deţinut supremaţia, cu o medie de 8 puncte de rating şi 21,9 procente din cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care avea doar 4,6 puncte de rating şi 12,7% cotă de piaţă.

Numărul perechilor rămase în concurs s-a înjumătăţit odată cu plecarea unei echipe extrem de îndrăgite deopotrivă de juriu şi de public, Şerban Copot şi Valentinei Hainăroşie, cei care au pierdut duelul în faţa Nicoletei Luciu şi a lui Attila Hainer, iar tensiunea creşte pe măsură ce show-ul de la Pro Tv se apropie cu paşi repezi de finalul celui de-al XIII-lea sezon.

Dacă latino nu a dus lipsă de unduiri senzuale, atmosfera s-a încins de-a dreptul odată cu cel de-al doilea stil de dans, striptease. Max şi Diana, colecţionarii celor mai multor locuri I din ediţiile precedente, au fost prima echipă condamnată la duel. Juriul a fost nemulţumit atât de salsa lor, cât mai ales de striptease.

“Mult prea raţional pentru capacitatea mea animalică de-a înţelege”, a spus răspicat Mihai Petre, cel care a continuat în aceeaşi notă ironică: “Deşi am petrecut multe ore în bibliotecă, de data asta nu mi-a folosit la nimic. În seara asta vreau să văd striptease”, a spus ferm cel mai temut jurat al competiţiei visurilor de la ProTv. Şi striptease a văzut, atât el, cât şi o ţară întreagă, la Roxana şi George, dar, deşi show-ul pus la cale de Cocuţa a ridicat în picioare publicul masculin şi a făcut juraţii să dea 10 pe linie, notele maxime obţinute la această probă nu i-au scăpat de duel. Cocuţa a intrat în ring la finalul dansului şi, a sărutat-o pe Roxana.

“Uau! A fost un striptease în “trieche” care a ieşit foarte bine”, a mărturisit Wilmark, incapabil să-şi reţină încântarea. Grijuliu, Ştefan Bănica a mers să ia temperatura juraţilor, iar concluzia a fost una singură: atmosfera era incinsă, nu glumă. Bulversat de aşa spectacol, prezentatorul a uitat să spună la timp "STOP VOT!", iar Wilmark şi Mihai Petre se întrebau unde urmează să înnopteze, conştienţi fiind că au fost foarte generoşi cu laudele la adresa frumoaselor participante care au lăsat deoparte orice inhibiţie.

Oana şi Ali au luat vineri seară “premiul I”, după ce “materia” striptease le-a adus 10 pe linie. Severă şi foarte serioasă, ca orice profesoară care se respectă, Oana s-a dezlănţuit pur şi simplu pe ritmurile piesei “Satisfaction” a lui Benny Benassi. “Felicitări, bravo, cred ca aţi satisfacut visul multor liceeni”, a spus Wilmark ghidus, afirmaţie care a condus la un întreg schimb de replici amuzante referitor la filmul “Liceenii”, în care Ştefan Bănică a făcut senzaţie. Mihai Petre a fost de părere că a fost “un dans al dracului de bun… a fost ca la carte” şi a dat 10, ridicându-se de pe scaun, aşa cum face ori de câte ori momentul artistic proaspăt văzut îi stârneşte un sentiment de admiraţie.

Ce şanse ar fi avut Cleopatra să-i ia minţile lui Cezar dacă ar fi concurat piept la piept cu Nicoleta Luciu? Greu de spus! Cert este că prestaţia Nicoletei şi-a lui Hainer, o Cleopatra şi-un Cezar dezlănţuiţi şi din cale-afară de pasionali, a bulversat partea masculină a juriului, a publicului şi, cu siguranţă, şi a telespectatorilor. Wilmark nu a dorit să comenteze neapărat mişcările vedetei, el a recunoscut sincer că “a fost de ajuns că Nicoleta Luciu a făcut striptease”. Perechea a primit note mari şi şi-a asigurat un loc în finala emisiunii, din 7 decembrie.

Pe lângă echipele concurente, în ring au păşit Andreea şi Cabral Ibacka şi Minodora şi soţul ei. Ambele cupluri, vizibil emoţionate, au dansat pentru cazuri umanitare impresionante. Baletul emisiunii a umplut scena de culoare şi veselie cu un moment de Bollywood, demonstrând încă o dată, dacă mai avea cineva vreun dubiu, că membrii sunt maeştri în orice stil de dans şi că se potrivesc manuşă oricărei coregrafii.

Săptămâna viitoare aduce faţa-n faţă două echipe care se afla pentru prima dată la duel: Max şi Diana, cei care erau obişnuiţi cu valuri de laude din partea juriului, se vor confrunta cu Roxana şi George, echipa care ediţia trecută a scăpat de duel ca prin urechile acului.

Ca de obicei, şi rezultatul acestui duel stă doar în puterea telespectatorilor, care, printr-un SMS trimis la 1322 sau un telefon pot salva perechea favorită. Cei care vor ca George şi Roxana să meargă mai departe trebuie să trimită SMS la 1322 cu textul “Roxana” sau să sune la numărul de telefon 0900.760.404, iar cei care vor ca Max şi Diana să continue competiţia visurilor trebuie să trimită SMS la 1322 cu textul “Max” sau să sune la 0900.760.408. Ambele numere de telefon sunt apelabile doar din reţelele Romtelecom şi Alonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici