De 1 iunie, copiii au intrare gratuită la Muzeul Antipa, fiind întampinaţi de vedetele Prima TV

Prima TV, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa", invită copiii cu vârste de până la 18 ani să viziteze gratuit muzeul, în întâmpinarea acestora fiind şi vedetele televiziunii, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

640 afișări
Imaginea articolului De 1 iunie, copiii au intrare gratuită la Muzeul Antipa, fiind întampinaţi de vedetele Prima TV

De 1 iunie, copiii au intrare gratuită la Muzeul Antipa, fiind întampinaţi de vedetele Prima TV (Imagine Razvan Chirita / Mediafax Foto)

O lume magică deschisă tuturor copiilor este cadoul pe care Prima TV îl doreşte să îl facă face celor mici de 1 iunie, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa". De ziua lor, cei care nu au împlinit încă vârsta majoratului vor avea acces gratuit în expoziţia permanentă.

Muzeul îşi va deschide miercuri porţile la ora 10:00, iar până la ora 20:00 (ultimii vizitatori vor putea intra la ora 19:00) cei mici se vor putea distra, dar vor şi învăţa o mulţime de lucruri noi despre animalele din întreaga lume.

Totodată, anul acesta micuţii vor putea vedea în premieră în România Diodrama, un proiect care are rolul de a atrage atenţia publicului asupra efectelor pe care tăierile ilegale de păduri le au asupra habitatelor.

"Unul dintre obiectivele noastre ca muzeu de ştiinţe ale naturii este informarea şi educarea publicului faţă de problemele actuale legate de protecţia mediului, a speciilor şi a habitatelor, precum şi promovarea respectului faţă de natură", a afirmat Dr. Luis Ovidiu Popa, Directorul General al Muzeului Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Vedetele Prima TV vor fi şi ele prezente de Ziua Copilului la Muzeu, iar Andreea Fried le promite vizitatorilor o zi minunată în compania exponatelor. "De-abia aştept să îl duc pe Sasha la Antipa. Sunt convinsă că îi va plăcea foarte mult aşa cum şi nouă ne place acest muzeu, chiar dacă suntem adulţi. Este o experienţă inedită de care cu siguranţă îşi va aduce aminte. Mă bucur că împreună cu Muzeul Antipa reuşim să le facem un dar deosebit copiilor, chiar de ziua lor", a declarat Andreea Fried.

Cei care vor accepta invitaţia Muzeului "Antipa" şi Prima TV, vor putea vedea o parte din cele peste două milioane de piese ale colecţiilor Muzeului.

Micii curioşi vor afla informaţii distractive despre biodiversitatea României, dar şi despre fauna mondială, originile şi evoluţia vieţii, paleontologie, lumea insectelor sau complexitatea speciei umane.

Muzeul "Grigore Antipa" este situat în Şos. Kiseleff nr. 1, în Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici