Denise Nickerson, actriţa copil din ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, a murit

Denise Nickerson, care în copilărie a interpretat rolul Violet în ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, a murit la 62 de ani, iar familia acesteia continuă să strângă bani pentru a-i îndeplini ultima dorinţă, arată Hollywood Reporter.

2803 afișări
Imaginea articolului Denise Nickerson, actriţa copil din ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, a murit

Denise Nickerson, actriţa copil din ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, a murit

Nickerson a murit marţi noapte, după ce familia a fost de acord să decupleze aparatura medicală care o ţinea în viaţă în urma unui atac cerebral. ”Au strâns echipamentul. Nu o mai ajuta. O făcea doar să se simtă mai rău”, a scris familia pe Facebook. ”Îi spunem că e în regulă să renunţe”.

Fosta actriţă suferise un atac şi în 2018 iar familia ţinea legătura cu fanii ei pe reţeaua socială.

Născută în 1957, la New York, Nickerson s-a remarcat jucând rorile Amy Jennings şi Nora Collins în serialul ”Dark Shadows”, difuzat de ABC în perioada 1968-70.

A jucat rolul lui Violet Beauregarde, când avea 13 ani, în pelicula ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, alături de Gene Wilder.

“Am avut mult noroc să fiu aleasă să fac parte dintr-o poveste care aduce zâmbetul pe atâtea chipuri”, a spus Nickerson în 2016.

Actriţa şi-a încheiat cariera în 1978, după ce a apărut şi în ”The Electric Company”, ”Search for Tomorrow” şi ”Zero to Sixty”. Fondul deschis de familie pentru a strânge bani destinaţi tratamentului actriţei este încă deschis cu scopul de a îndeplini ultima dorinţă pe care a avut-o Denise Nickerson, transformarea cenuşii actriţei într-o lucrare de artă din sticlă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici