Devin Lima, membru al trupei LFO, a murit la vârsta de 41 de ani

Cântăreţul Devin Lima, membru al trupei pop americane LFO, cunoscută pentru hitul "Summer Girls" (1999), a murit la vârsta de 41 de ani, din cauza unui cancer al glandelor suprarenale, potrivit Rolling Stone.

2523 afișări
Imaginea articolului Devin Lima, membru al trupei LFO, a murit la vârsta de 41 de ani

Devin Lima, membru al trupei LFO, a murit la vârsta de 41 de ani, din cauza unui cancer (Sursa FOTO: Twitter justsared)

În octombrie 2017, colegul de trupă al lui Devin Lima, Brad Fischetti, a făcut public faptul că acesta a fost diagnosticat cu cancer la glandele suprarenale, în metastază.

"Cu inima frântă, confirm că Harold «Devin» Lima a murit în această dimineaţă, după o curajoasă luptă cu cancerul", a declarat Brad Fischetti într-un comunicat, miercuri. "Devin, aşa cum îl ştie lumea, a fost un talent extraordinar, un tată a şase copii grijuliu şi un partener iubitor al mamei acestora", a mai spus Fischetti, mulţumind tuturor pentru sprijin.

Lima a murit la opt ani după ce liderul formaţiei LFO, Rich Cronin, a decedat, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei leucemii. După decesul acestuia, în 2010, trupa s-a destrămat, dar Fischetti şi Lima s-au reunit ca duo în 2017.

Trioul originar din statul american Massachusetts Lyte Funkie Ones (LFO) a lansat primul hit, "Summer Girls", în 1999, piesa ajungând pe locul al treilea în Billboard Hot 100. LFO a fost inclusă de publicaţia Rolling Stone în grupul celor mai mari 50 de trupe masculine ale tuturor timpurilor. Album de debut "LFO" a primit un disc de platină, însă cel lansat în 2001, "Life Is Good", a fost un eşec, iar, în 2002, trupa s-a destrămat pentru prima dată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici