Solidaritate  "Diddy" Combs a găzduit un maraton de dans cu vedete, pentru a strânge bani pentru personalul medical

  • Sean "Diddy" Combs a organizat un maraton de dans online cu vedete, pentru a strânge bani pentru personalul medical din zonele sărace din SUA
  • Naomi Campbell, Kelly Rowland, dar şi Jennifer Lopez, fosta iubită a lui Diddy, au participat la eveniment
  • Peste 3 milioane de dolari au fost strânse în primele ore de la debutul maratonului de dans
80 afișări
Imaginea articolului "Diddy" Combs a găzduit un maraton de dans cu vedete, pentru a strânge bani pentru personalul medical

Sursa: Profimedia

Rapperul Sean "Diddy" Combs a organizat un maraton de dans online, duminică, pentru a strânge bani în beneficiul personalului medical din zonele sărace ale SUA.

"Eu şi familia mea organizăm un 'dansadon', toată lumea este invitată", a scris Combs pe Instagram anunţând evenimentul. "Trăim în izolare, dar vrem să dansăm", a mai scris acesta.

"Hai să dansăm împreună şi să strângem bani pentru personalul medical, pentru a le arăta că îi apreciem", a fost îndemnul lui Diddy.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu organizaţia caritabilă Direct Action, a avut loc live pe contul de Instagram al lui Diddy.

LeBron James, DJ Khaled, Burna Boy, Megan Thee Stallion, Kelly Rowland, Winnie Harlow.Rita Wilson, Ava DuVernay, Naomi Campbell s-au numărat printre vedetele care au participat la "dansadon".

De asemenea, Jennifer Lopez, fosta iubită a lui Diddy Comb, a participat la eveniment alături de viitorul ei soţ, Alex Rodriguez, informează TMZ.

Potrivit lui Diddy, evenimentul a generat peste 3 miliioane de dolari în primele ore de la debut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici