Din 10 iulie, o vezi pe Anamaria Marinca în noua superproducţie Netflix „The Old Guard”, cu Charlize Theron în rolul principal

  • Românca Anamaria Marinca apre pe afişul noii producţii Netflix, The Old Guard
  • The Old Guard, disponibil pe Netflix din 10 iulie, spune povestea unei trupe de mercenari nemuritori
  • Charlize Theron şi Chiwetel Ejiofor sunt capetele de afiş ale filmului produs de Netflix
400 afișări
Imaginea articolului Din 10 iulie, o vezi pe Anamaria Marinca în noua superproducţie Netflix „The Old Guard”, cu Charlize Theron în rolul principal

Anamaria Marinca

Româna Anamaria Marinca – devenită celebră pentru rolul din 4 luni, 3 saptamâni şi 2 zile, cu care Cristian Mungiu câştiga în 2007 Palme d'Or la Cannes – apare pe afişul superproducţiei Netflix The Old Guard, care are premiera pe 10 iulie.

Inspirat din banda desenată omonimă, The Old Guard îi are pe Charlize Theron şi Chiwetel Ejiofor capete de afiş. Filmul – regizat de afro-americanca Gina Prince-Bythewood - spune povestea unei trupe de mercenari nemuritori conduşi de Andy (Theron). The New York Times laudă viziunea ceva mai sofisticată pe care Gina Prince-Bythewood o aduce clasicului film de gen cu supereroi şi anticipează o continuare a poveştii din The Old Guard.

Anamaria Marinca, prezentă pe afişul producţiei The Old Guard într-un rol secundar, e stabilită în prezent la Londra şi a apărut în ultimii ani în filme de acţiune cu bugete foarte mari precum Fury (2014), alături de Brad Pitt şi Shia LaBeouf sau Ghost in the Shell (2017), alături de Scarlett Johansson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici