Din cauza pandemiei, mai multe filme au fost amânate pentru 2021. Cele mai aşteptate 3 filme ale anului

  • Din cauza pandemiei, mai multe filme au fost amânate pentru anul 2021.
  • „Coming 2 America”, cu Eddie Murphy, va fi lansat pe 5 martie 2021.
  • Daniel Craig vine pe 2 aprilie în filmul de acţiune „No time to die”.
  • Filmul „Jungle Cruise” cu Dwayne Johnson va fi lansat pe 30 iulie.
4304 afișări
Imaginea articolului Din cauza pandemiei, mai multe filme au fost amânate pentru 2021. Cele mai aşteptate 3 filme ale anului

Din cauza pandemiei, mai multe filme nu au putut fi lansate, aşa că multe dintre ele au fost programate pentru anul acesta. Iată care sunt cele mai asteptate 3 filme în 2021.

Eddie Murpy este actorul principal în comedia „Coming 2 America”, o continuare a primului film, care a fost lansat în 1988.

După ce râzi pe săturate, pe 2 aprilie, Daniel Craig te ţine cu sufletul la gură, în filmul de acţiune „No time to die”.

Iar pe 30 iulie poţi să pleci într-o aventură cu Dwayne Johnson, în filmul „Jungle Cruise”, prin Pădurea Amazoniană, în căutarea unui copac magic care poate schimba lumea. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici