Discurile de vinil sunt din nou la mare căutare. Un târg de profil a avut loc în Bucureşti

  • Târgul de discuri de vinil se ţine de peste 4 ani la Bucureşti, pentru iubitorii de muzică.
  • Cătălin Toader deţine, în colecţia lui personală de 40 de ani, peste 8000 de discuri.
  • Robert, de când a primit un pick-up cadou, a început să colecţioneze discuri rare.
7097 afișări
Imaginea articolului Discurile de vinil sunt din nou la mare căutare. Un târg de profil a avut loc în Bucureşti

Discuri de vinl

Cel mai simpatic şi mai variat târg de discuri de vinil din Bucureşti a avut loc la Boogie Bar. Câteva sute de discuri de vinil din toate genurile au fost deliciul vizitatorilor. Pick-up-ul a fost încins timp de 7 ore pentru cei care şi-au ales muzica preferată.
 
Cătălin unul din organizatori evenimentului colecţionează viniluri de 40 de ani şi deţine peste 8000 de viniluri. El spune că moda se întoarce şi că discurile de vinil sunt în revenire pe piaţă şi că sunt la mare căutare.
 
”Cred că oamenii încep să redescopere ascultatul muzicii. Discul de vinil e un obiect care te obligă practic să asculţii muzica. Nu poţi să dai skip, next. Caliatea imprimării se spune că e cea mai plăcută, ce mai muzicală, fiind una analogă.Cam astea sunt avantajele vinilurilor. Dincolo de faptul că sunt un obiect de artă în sine”,
 
Pentru Robert dragostea pentru viniluri a început recent, în momentul în care a primit un pick-up cadou. Aşa că a început să achiziţioneze câteva discuri  de vinil rare. Iar la acest târg se pare că a avut noroc cu un disc foarte special.
 
”E un disc foarte,chiar o raritate de disc de la Phoenix, albumul Cantafabule, cred că a ieşit în  74, dacă nu mă înşel. E un disc pe care tot l-am ascultat recent, de o vreme chiar şi mi-am dorit să îl am şi pe vinil. Da mi-a plăcut că l-am găsit aici , nu mă aşteptam să dau peste el, întradevăr este în stare foarte bună şi preţul este destul de ok pentru cât de rar este discul. Aşa că l-am luat”.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici