Disney va oferi oficial filme online prin Muvix.ro

Muvix.ro, site-ul unde internauţii pot urmări filmele care merită, online şi în deplină legalitate, le va oferi cinefililor producţii ale Studiourilor Walt Disney.

800 afișări
Imaginea articolului Disney va oferi oficial filme online prin Muvix.ro

Disney va oferi oficial filme online prin Muvix.ro

Din 24 februarie, iubitorii de film pot urmări deja din faţa propriului calculator câteva zeci de filme marca Disney, iar numărul lor va creşte pe parcursul anului 2010.

Muvix.ro, serviciul care şi-a propus să lupte împotriva pirateriei, devine astfel prima platforma de VOD (video on demand) din România care deţine drepturile de difuzare online pentru filme Disney, una dintre cele mai mari companii de producţie cinematografică din lume.

În urma semnării contractului cu Studiourile Disney, utilizatorii Muvix.ro au acces la filme de referinţă cu regizori şi actori celebri, producţii nominalizate sau câştigătoare ale premiilor Oscar, Globul de Aur şi altele, ca producţii ale diviziei Pixar Up, Proposal şi filme de acţiune precum "Airforce One" şi "Enemy of the State".

Apropo Media SRL acţionează pe piaţa de publicitate online în dublă calitate: ca publisher online lansând sau relansând proiecte proprii sau extensii online ale brand-urilor Publimedia şi Mediafax, cât şi ca broker de publicitate online cu un portofoliu de peste 40 de site-uri ce acoperă cele mai importante segmente de public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici