DOCUMENT Evenimentul Zilei împlineşte 25 de ani de la prima sa apariţie

Ziarul Evenimentul Zilei (EvZ), cotidian fondat în anul 1992, împlineşte joi 25 de ani de la prima sa apariţie, evenimentul fiind marcat printr-un supliment aniversar.

188 afișări
Imaginea articolului DOCUMENT Evenimentul Zilei împlineşte 25 de ani de la prima sa apariţie

Evenimentul Zilei împlineşte 25 de ani de la prima sa apariţie

Publicaţia a fost fondată în 1992 de Mihai Cârciog, Cornel Nistorescu şi Ion Cristoiu, şi a atins cifre de vânzări de excepţie.

Recent ziarul a trecut de la formatul berliner la cel compact.

Cotidianul se adresează unui public urban şi educat. Ediţia online a ziarului a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii ani.

Pagina EVZ

 

„În 1992, la 22 de ani, când m-am angajat la Evenimentul Zilei, nici nu-mi trecea prin cap că o să ajung să scriu în 2017, la 47 de ani, în calitate de proprietar”, mărturiseşte jurnalistul Dan Andronic, director general EvZ, într-un articol rememorând etape din istoria ziarului.

Evenimentul Zilei

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici