Doliu în Italia: actorul Libero De Rienzo a murit lovit de infarct la 44 de ani. Procurorii au deschis anchetă

  • Lumea filmului din Peninsulă este în doliu, după decesul actorului făcut celebru de filmul ”Santa Maradona”.
  • Artistul lasă în urmă soţia şi cei doi copii, de 2 şi de 6 ani, precum şi multe întrebări.
  • Procurorii au deschis o investigaţie, bănuindu-se că decesul a fost provocat de consumul de droguri.
1246 afișări
Imaginea articolului Doliu în Italia: actorul Libero De Rienzo a murit lovit de infarct la 44 de ani. Procurorii au deschis anchetă

Doliu în Italia: actorul Libero De Rienzo a murit lovit de infarct la 44 de ani. Procurorii au deschis anchetă

Actorul Libero De Rienzo a murit ieri de un infarct, la vârsta de 44 de ani. Familia a dat cumplita veste.

Corpul neînsufleţit al artistului - napoletan de origine, dar crescut la Roma, unde se afla la momentul morţii - a fost găsit acasă de un prieten, care a dat alarma, după ce nu a putut intra în contact cu actorul.

Născut la Napoli în 1977, De Rienzo începuse o carieră călcând pe urmele tatălui său, Fiore De Rienzo, asistent de regie.

Obţinuse rezultate extraordinare, câştigând premiul David di Donatello în 2002, pentru rolul din ”Santa Maradona”, un film nominalizat la numeroase premii, în care a jucat rolul jurnalistului napoletan Giancarlo Siani.

Actorul lasă în urmă soţia Marcella Mosca, designer de costume, şi doi copii cu vârste de 6 şi de 2 ani.

Echipa de fotbal Napoli l-a omagiat pe pe reţelele de socializare.

Decesul lui Libero De Rienzo a şocat Italia şi a deschis discuţia în legătură cu faptul că tot mai multe persoane suferă de infarct la vârste cuprinse între 40 şi 45 de ani.

După moartea actorului, găsit lipsit de viaţă în casă, magistraţii investighează posibilitatea ca moartea să fi survenit ca urmare a unei infracţiuni.

Ipoteza anchetei este că protagonistul din „Santa Maradona” consumase droguri. Este doar o presupunere prezentată de publicaţia corriere.it. Autopsia va lămuri cazul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici