Donald Trump sugerează retragerea licenţelor televiziunilor care îl critică. Sunt vizate în primul rând posturile NBC şi CNN

Donald Trump, preşedintele SUA, a criticat dur, miercuri, posturile de televiziune NBC şi CNN, avertizând aceste companii media şi alte reţele de televiziune care difuzează informaţii nefavorabile cu retragerea licenţelor de emisie.

1254 afișări
Imaginea articolului Donald Trump sugerează retragerea licenţelor televiziunilor care îl critică. Sunt vizate în primul rând posturile NBC şi CNN

Donald Trump sugerează retragerea licenţelor televiziunilor care îl critică

NBC News a relatat că Rex Tillerson l-a numit pe Donald Trump "imbecil" şi că preşedintele SUA a propus în iulie suplimentarea în mod substanţial a arsenalului atomic american. Donald Trump a catalogat informaţiile drept "ştiri false".

"Fals @NBCNews a fabricat o ştire că aş fi vrut multiplicarea de zece ori a arsenalului nuclear american. Pură ficţiune, fabricată pentru a calomnia. NBC = CNN!", a reacţionat Donald Trump prin Twitter", a reacţionat Donald Trump prin Twitter.

"Date fiind toate Ştirile False difuzate de NBC şi de alte reţele de televiziune, când ar fi momentul potrivit să le fie contestate licenţele? Este foarte rău pentru ţară!", a adăugat Donald Trump, care a prezentat la NBC emisiunea "Ucenicul" ("The Apprentice").

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici