Dorina Florea şi Mihai Melinescu, noii "matinali" ai Ştirilor TVR

Noul "Telejurnal matinal" al Televiziunii Române va avea, din 8 februarie, un nou format şi noi prezentatori, respectiv pe Dorina Florea şi Mihai Melinescu, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la 07.00 la 09.00, la TVR 1 şi TVR+.

618 afișări
Imaginea articolului Dorina Florea şi Mihai Melinescu, noii "matinali" ai Ştirilor TVR

Dorina Florea şi Mihai Melinescu, noii "matinali" ai Ştirilor TVR (Imagine: Shutterstock)

"Telejurnalul matinal" de la TVR 1 se doreşte a fi un news magazine cu informaţii relevante pentru public, în timp real, ce va aduce, în acelaşi timp, o stare tonică, pozitivă, pentru tot restul zilei'', informează televiziunea publică.

"Mă bucur să fac parte din acest nou proiect, unul îndrăzneţ, cu un format dinamic, mult mai relaxat şi cu rubrici noi. Sper ca telespectatorii să aleagă să îşi înceapă ziua cu noi, pentru că le oferim, pe lângă informaţiile de care au nevoie, şi o portie zdravănă de... bună dispoziţie! Se vor convinge că o zi de succes începe cu zâmbetul de buze şi corect informaţi", spune Dorina Florea.

La rândul său, Mihai Melinescu declară că rolul de prezentator al "Telejurnalului matinal" i se potriveşte de minune: "După ştiri externe, reportaje şi interviuri, corespondenţe din străinătate şi ediţii speciale, acest proiect îmi lansează o provocare pe care mi-o doream: o comunicare mai firească, mai tonică, ce îşi găseşte locul perfect în emisiunea de dimineaţă. Aştept să «ne bem cafeaua împreună» cu cei care ne urmăresc, la televizor şi online. Să vorbim despre ziua care începe, despre ce s-a mai întâmplat peste noapte, cum se circulă prin ţară, cum e vremea".

Un program complex şi dinamic de ştiri şi informaţii utilitare, "Telejurnalul matinal" se doreşte a fi mai mult decât un jurnal de ştiri, ce "lansează" ziua din perspectiva interesului publicului. Pe lângă ştirile momentului, prezentate clar şi echilibrat, programul va aduce şi informaţiile oricărei dimineţi: starea meteo şi a traficului din Bucureşti şi din ţară, horoscop, sport, evoluţii financiare, evenimente culturale, de lifestyle, travel etc. Alături de cei doi prezentatori, telespectatorii îi vor mai vedea, la "Telejurnal matinal", pe Lavinia Adam, Albertina Ionescu şi Eugen Rusu, cu rubrici punctuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici