Dragoş Bucur dublează rolul principal din animaţia "Mune: Gardianul Lunii" - VIDEO

Actorul Dragoş Bucur dublează rolul principal din animaţia "Mune: Gardianul Lunii", care va avea premiera pe marile ecrane din România, pe 11 septembrie, informează distribuitorul filmului, Freeman Entertainment.

719 afișări
Imaginea articolului Dragoş Bucur dublează rolul principal din animaţia "Mune: Gardianul Lunii" - VIDEO

Dragoş Bucur dublează rolul principal din animaţia "Mune: Gardianul Lunii" - FOTO

"Îmi doresc de mult să joc un personaj care să mişte inimi şi munţi, un «erou». Mune este un astfel de personaj şi aştept cu mare nerăbdare să îl văd pe ecrane cu vocea mea. Sunt convins că filmul va fi iubit deopotrivă de copii şi adulţi, deoarece este o poveste plină de emoţie şi suspans!", a declarat Dragoş Bucur despre interpretarea personajului Mune: Gardianul Lunii.

Un mic spiriduş al nopţii, Mune este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă atunci când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone, şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

Cu un concept puternic, destinat întregii familii şi un univers animat fermecător, "Mune: Gardianul Lunii" are premiera pe marile ecrane din ţară în 11 septembrie. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul va putea fi urmărit atât în 2D, cât şi în 3D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici