Dragoş Neamu a fost numit în funcţia de consilier al ministrului Culturii pentru muzee

Dragoş Neamu, directorul executiv al Reţelei Naţionale a Muzeelor din România, a fost numit în funcţia de consilier al ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, pentru muzee şi pentru industrii culturale şi creative.

Dragoş Neamu a fost numit în funcţia de consilier al ministrului Culturii pentru muzee

Anunţul privind numirea lui Dragoş Neamu în această funcţie a fost făcut de ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Dragoş Neamu, în vârstă de 38 de ani, este directorul executiv al Reţelei Naţionale a Muzeelor din România, care organizează anual evenimentul "Noaptea Muzeelor". Înainte de a ocupa această poziţie, Neamu a fost, timp de opt ani, preşedinte al organizaţiei.

Dragoş Neamu a absolvit Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, a urmat mai multe studii de specializare şi a participat la numeroase proiecte în domeniul patrimoniului muzeal şi al industriilor creative.

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, şi-a adus în ultimele luni mai mulţi consilieri la Ministerul Culturii.

Astfel, regizorul Rareş Zaharia a fost numit în funcţia de consilier al ministrului Culturii pentru operă, actorul Anghel Damian - consilier pentru teatru, criticul de film Andrei Rus - consilier pentru cinematografie, Adrian Bălteanu - consilier pentru probleme de patrimoniu, Florian Matei-Popescu - consilier pentru probleme de arheologie şi Edmond Niculuşcă - consilier pentru comunicare şi pentru spaţiul public.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 1 comentarii
Taguri:
DRAGOŞ NEAMU ,
CONSILIER ,
VLAD ALEXANDRESCU
COMENTARII
COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Martorul-cheie rupe tăcerea