Dragoş Neamu a fost numit în funcţia de consilier al ministrului Culturii pentru muzee

Dragoş Neamu, directorul executiv al Reţelei Naţionale a Muzeelor din România, a fost numit în funcţia de consilier al ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, pentru muzee şi pentru industrii culturale şi creative.

841 afișări
Imaginea articolului Dragoş Neamu a fost numit în funcţia de consilier al ministrului Culturii pentru muzee

Dragoş Neamu a fost numit în funcţia de consilier al ministrului Culturii pentru muzee

Anunţul privind numirea lui Dragoş Neamu în această funcţie a fost făcut de ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Dragoş Neamu, în vârstă de 38 de ani, este directorul executiv al Reţelei Naţionale a Muzeelor din România, care organizează anual evenimentul "Noaptea Muzeelor". Înainte de a ocupa această poziţie, Neamu a fost, timp de opt ani, preşedinte al organizaţiei.

Dragoş Neamu a absolvit Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, a urmat mai multe studii de specializare şi a participat la numeroase proiecte în domeniul patrimoniului muzeal şi al industriilor creative.

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, şi-a adus în ultimele luni mai mulţi consilieri la Ministerul Culturii.

Astfel, regizorul Rareş Zaharia a fost numit în funcţia de consilier al ministrului Culturii pentru operă, actorul Anghel Damian - consilier pentru teatru, criticul de film Andrei Rus - consilier pentru cinematografie, Adrian Bălteanu - consilier pentru probleme de patrimoniu, Florian Matei-Popescu - consilier pentru probleme de arheologie şi Edmond Niculuşcă - consilier pentru comunicare şi pentru spaţiul public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici