Video Drive in cu Van Gogh: O expoziţie Van Gogh împacă distanţarea fizică şi apropierea artistică

  • Hai cu maşina prin lanul de Vincent Van Gogh
  • O expoziţie Van Gogh împacă distanţarea fizică şi apropierea artistică
  • La Toronto vei putea să vizitezi universul lui Van Gogh cu tot cu maşina
226 afișări

La început ai râs de o memă: Van Gogh şi Monalisa la plimbare cu maşina. O expoziţie Van Gogh imersivă care trebuia să se deschidă la Toronto la începutul lunii mai şi-a schimbat complet tactica pentru vernisajul programat pe 18 iunie.

Pentru a respecta recomandările de distanţare fizică, organizatorii au decis să transforme sălile uriaşe ale unui spaţiu industrial într-o expoziţie pe care o poţi vizita fără să cobori din maşină. Iniţial, spaţiul ar fi trebuit să poată găzdui 700 de vizitatori în acelaşi timp.

Acum, turul de 35 de minute al halelor cu proiecţii şi muzică va fi disponibil pentru numai 14 maşini în acelaşi timp. Să închizi geamurile în cazul în care crezi că ar putea curentul să îţi afecteaze urechea.

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici