Dublin Bucharest Guitar Summit, pe 3 mai, la Bucureşti

Ben Prevo, unul dintre cei mai valoroşi chitarişti de rock/ blues şi jazz ai Irlandei, concertează, pe 3 mai, la Bucureşti, la Dublin Bucharest Guitar Summit.

13 afișări
Imaginea articolului Dublin Bucharest Guitar Summit, pe 3 mai, la Bucureşti

Dublin Bucharest Guitar Summit, pe 3 mai, la Bucureşti (Imagine: www.ticketfan.ro)

Evenimentul va avea loc la Hard Rock Café şi reprezintă a doua întâlnire de acest fel din România, fiind dedicată chitariştilor.

Organizat la iniţiativa lui A.G. Weinberger, evenimentul îl va aduce, în premieră la Bucureşti, pe chitaristul irlandez Ben Prevo.

Timp de aproape două ore, iubitorii de muzică vor avea ocazia de a asista la un show spectaculos pe care A.G. Weinberger îl va oferi în compania invitatului său de peste hotare.

"Va fi un concert de calitate, la nivel internaţional, aşa cum se poate vedea şi auzi pe cele mai importante scene ale lumii. Concertul demonstrează reverenţa şi respectul nostru pentru instrumentul preferat, chitara, şi pentru taina muzicii. Va fi o sărbătoare şi un omagiu adus chitarei şi înaintaşilor care au reuşit să ducă măiestria mânuirii acestui instrument pe cele mai înalte culmi", a declarat A.G. Weinberger.

Biletele, la preţul de 79 de lei, se găsesc pe www.ticketfan.ro, în magazinele Flanco şi în Librăria Engleză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici