Dustin Hoffman, Richard Gere şi Robert De Niro, premiaţi la Hollywood Film Awards 2012

Dustin Hoffman, Richard Gere, Robert De Niro şi Bradley Cooper se numără printre starurile de cinema care au fost premiate la cea de-a 16-a gală Hollywood Film Awards, desfăşurată luni seară în Los Angeles.

318 afișări
Imaginea articolului Dustin Hoffman, Richard Gere şi Robert De Niro, premiaţi la Hollywood Film Awards 2012

Dustin Hoffman, Richard Gere şi Robert De Niro, premiaţi la Hollywood Film Awards 2012 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Gala Hollywood Film Awards 2012 a avut loc la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles.

Dustin Hoffman a fost desemnat cel mai bun regizor debutant de la Hollywood (Hollywood Breakthrough Director), pentru filmul său "Quartet", informează contactmusic.com.

Richard Gere a primit premiul pentru întreaga carieră - Hollywood Career Achievement Award.

Lui Bradley Cooper i s-a decernat mult râvnitul premiu pentru cel mai bun actor de la Hollywood în anul 2012 - Hollywood Actor Award - pentru rolul său din pelicula "Silver Lining Playbook", în timp ce colegul său din distribuţia acestui film, celebrul Robert De Niro, a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar - Hollywood Supporting Actor Award.

Franţuzoaica Marion Cotillard a fost desemnată cea mai bună actriţă de la Hollywood pe 2012 (Hollywood Actress Award) pentru rolul ei din pelicula "De rouille et d'os", iar Amy Adams a fost considerată cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru prestaţia ei din filmul "The Master".

Quentin Tarantino a fost premiat pentru talentul său de scenarist, fiind desemnat cel mai bun scenarist al anului, graţie peliculei sale "Django Unchained", premiul pentru cel mai bun regizor de la Hollywood din 2012 revenindu-i cineastului David O. Russell, regizorul filmului "Silver Lining Playbook". De asemenea, cineastul Judd Apatow a fost recompensat cu Hollywood Comedy Award.

Printre celelalte vedete premiate în cadrul galei de luni seară s-au numărat şi actriţele Kerry Washington, Helen Hunt şi Susan Sarandon.

Gala Hollywood Film Awards promovează excelenţa din filmele produse de marile studiouri americane şi marchează debutul sezonului premiilor de la Hollywood, care va culmina cu ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici