Ediţia de sâmbăta a Jurnalului Naţional şi suplimentul Jurnalul casei nu mai apar din 16 ianuarie

Ediţia de sâmbăta a Jurnalului Naţional şi suplimentul Jurnalul casei nu vor mai apărea pe piaţă începând cu 16 ianuarie, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai cotidianului.

322 afișări
Imaginea articolului Ediţia de sâmbăta a Jurnalului Naţional şi suplimentul Jurnalul casei nu mai apar din 16 ianuarie

Ediţia de sâmbăta a Jurnalului Naţional şi suplimentul Jurnalul casei nu mai apar din 16 ianuarie

Totodată, publicaţia Jurnalul de duminică va fi transformată în revistă de weekend şi va apărea pe piaţă începând din 16 ianuarie, în fiecare sâmbătă.

Cel mai probabil, revista va avea o altă denumire, însă îşi va menţine actuala structură, ca publicaţie de timp liber, şi va avea 64 de pagini. Echipa revistei va fi cea de la Jurnalul de duminică, coordonată în continuare de Roxana Roseti.

Jurnalul Naţional va edita în continuare suplimentele Ediţia de colecţie, Jurnalul de sănătate, Jurnalul de bucătărie şi Jurnalul TV.

Ziarul Jurnalul Naţional a fost fondat pe 7 iulie 1993. În luna iunie 1995 a fost fondată Compania Jurnalul, care face parte din grupul media al holdingului Intact. În prezent, Jurnalul Naţional este condus de Marius Tucă - director general, iar redactori-şefi ai publicaţiei sunt Dan Constantin, Valentin Zaschievici, Marina Constantinoiu şi Victor Ciutacu.

Jurnalul Naţional face parte din trustul media Intact, controlat de familia Voiculescu. Intact Media Group mai deţine televiziunile Antena 1, Antena 3, Antena 2, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial.

Jurnalul Naţional concediază circa 50 de angajaţi din toate departamentele ziarului, inclusiv colaboratori, în încercarea de a eficientiza costurile, au declarat, pe 11 ianuarie, pentru MEDIAFAX surse din cadrul publicaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici