Editura CUANTIC lansează cartea ”Valorile si evoluţia conştiinţei”, de Adriana S. James

În luna septembrie, editura CUANTIC aduce în atenţia cititorilor primul proiect din ambiţiosul său plan editorial - cartea Valorile şi evoluţia conştiinţei, de Adriana S. James. Editura Cuantic a luat fiinţă în 31 august 2022, chiar de Ziua limbii române!

337 afișări
Imaginea articolului Editura CUANTIC lansează cartea ”Valorile si evoluţia conştiinţei”, de Adriana S. James

Editura CUANTIC lansează cartea ”Valorile si evoluţia conştiinţei”, de Adriana S. James

Ne propunem sa edităm, în primul rând, cărţi cu teme de dezvoltare personală, business, istorie, lucări care să aducă în atenţia cititorilor realizări importante ale societăţii din ultimii 30-50 de ani. Am identificat un segment de piaţă ce are ca surse de conţinut experienţa profesională şi personală a autorilor (români - în primul rând - fără a exclude autorii străini), relevanţi pentru domeniile lor de activitate (de exemplu: marketing, sociologie, programare neuro-lingvistică, istorie, politică, biografii).

Numele ales al editurii - Cuantic - are la bază saltul în invăţare, în dezvoltarea personală a fiecărui cititor, salt dat de cunoastere, de aflarea unor informatii relevante si valoroase la nivel individual si colectiv.

Prima carte apare în 18 septembrie 2022, titlul complet acesteia fiind <VALORILE şi evoluţia conştiinţei. Sursele conflictului în valorile noastre moderne>, de Dr. Adriana James.

Este o traducere din limba engleză, iar lansarea oficială, moderată de scriitorul Ovidiu Pecican va fi la Cluj-Napoca, in 18 septembrie, la ora 17.00, la Festivalul International de Carte Transilvania.

Despre conţinutul cărţii

Cartea descrie existenţa a opt moduri diferite de gândire, strâns conectate cu valorile noastre individuale. Aceste opt moduri de gândire corespund celor opt tipuri diferite de valori pe care le numim niveluri de valori.

Nivelurile de valori vor arăta, dintr-un punct de vedere diferit, de ce ne confruntăm cu conflicte atât în viaţa personală, cât şi în lumea care ne înconjoară şi cum se raportează asta la viaţa noastră de zi cu zi.

Valorile personale sunt determinate individual şi sunt răspunzătoare pentru motivaţia noastră şi, ca urmare, şi pentru comportamentele noastre. Ele pot fi descoperite, modificate şi reorganizate. Cu toate acestea, valorile noastre formează baza sistemelor noastre de convingeri şi operează în cea mai mare parte inconştient şi, deci, automat.

Cei mai mulţi oameni sunt îngrozitor de ignoranţi faţă de efectele pe care le au valorile asupra vieţii lor. Cartea de faţă explică aceste efecte.

De ce trăim? De ce murim? Ce este această viaţă pe care părem că nu o înţelegem? Răspunsurile la aceste întrebări sunt la fel de multe şi de variate ca oamenii de pe această planetă.

Cum facem faţă lumii din jurul nostru, aflată în continuă schimbare? O lume în care automatizarea duce la pierderea locurilor de muncă, iar dispariţia banilor face ca viitorul să fie atât de nesigur?

Cum facem faţă conflictelor în care intrăm cu alte persoane, culturi, cu membri ai familiei, cu colegi de muncă, ba chiar cu noi înşine? Din nou, ideile reliefate în carte contribuie la aflarea răspunsurilor la aceste întrebări.

Despre autoare

Dr. Adriana James este expert în domeniul programării neurolingvistice (NLP), al hipnozei, al NLP şi al Time Line Therapy. Ea este autoarea Time Line Therapy Made Easy şi coautoarea The Secret of CreatingYourFuture® (alături de Tad James).

Totodată organizează cursuri şi seminare în SUA, Africa de Sud şi Australia, dar şi în Japonia şi în ţări europene, dobândind recunoaştere internaţională în acest nou domeniu ca una dintre foarte puţinele femei de succes care au atins gradul de Master Trainer of NLP.

Este şi o autoare activă de articole pe www.NLPCoaching.com, dezvoltând noi tehnici de analiză, logică şi gândire critică. Adriana este Master Trainer al tehnicilor Time Line Therapy®, metodă prin care le arată oamenilor cum să scape de temerile acumulate şi de alte
emoţii negative din trecut.

Adriana s-a născut în România, într-o familie pătrunsă de tradiţiile şi valorile clasice ale individualismului şi muncii asidue. La 22 de ani, şi-a încheiat studiile de licenţă la Conservatorul de Muzică din Bucureşti. A dobândit apoi o diplomă de master în muzica clasică, specializarea Vioară, ajungând într-un final concertmaistru la Opera din Sydney.

În 1998, ea a devenit Trainer Certificat de NLP, absolvind câţiva ani mai târziu programul de Master Trainer în domeniu. Adriana a părăsit lumea muzicii clasice pentru a-şi deschide propria Companie de Training NLP în Sydney, Australia. Şi-a continuat studiile în domeniu, obţinând o diplomă de doctorat în studii ezoterice. În prezent locuieşte în SUA. A călătorit şi a studiat culturile din aproximativ alte douăzeci de ţări şi a remarcat cum nivelurile valorilor se reflectă în gândire şi creează fie conflict, fie pace. Asta i-a oferit o
cunoaştere profundă a nivelurilor şi a evoluţiei. Dr. Adriana James este un model puternic şi pozitiv pentru femeile din întreaga lume. Căldura şi inteligenţa ei autentică, împreună cu dorinţa ei de a împuternici oamenii, sunt încântătoare şi irezistibile.

Din prefaţa la ediţia în limba română, semnată de Gina Veveriţă, Master Trainer NLP, am extras următoarele:

Există un stadiu ultim de maturizare a unui adult? Cum am putea defini perfecţiunea fiinţei umane? Care ar fi criteriile… şi cine le decide? Cum am putea să evaluăm la ce nivel de evoluţie al conştienţei umane se află o persoană şi cât de reală este această evaluare? Există vreo legătură între nivelurile de valori şi coeficientul de inteligenţă? Poţi să sari peste unul dintre niveluri? Este evoluţia garantată tuturor fiinţelor umane? Care sunt factorii care o declanşează, în ce condiţii se întâmplă şi dacă e permanentă sau există şi regresii, sunt o parte din întrebările la care cartea VALORILE şi evoluţia conştiinţei răspunde.

Într-o Românie care trece printr-o criza mare de valori, cartea Adrianei James aduce claritate şi înţelegere în interpretarea diferitelor comportamente precum şi a cauzei care le declanşează.

Cartea este recomandată de Eusebiu Burcaş, cunoscutul antrenor de educaţie financiară:

Adriana James, ne oferă un ghid practic de identificare si ierarhizare a valorilor personale cu aplicare imediată în viaţa fiecăruia dintre noi. Extrem de utilă este lectura pentru fiecare rol pe care-l jucăm în viaţă, de la copil la părinte, soţ/soţie sau lider. Structura ierarhiei valorilor face lumină atât pentru cei ce se găsesc la începutul explorării rolului valorilor cât şi pentru cei aflaţi pe treptele superioare ale conştiinţei.

Informaţii legate de carte

  • Traducător: Bogdan Olteanu
  • Partener media: GOLD FM
  • Nr de pagini: 624
  • Format: 13 x 20 cm
  • ISBN: 978-606-95576-0-0
  • Preţ lansare: 149.90 lei

Cartea va fi disponibilă din 15 septembrie pe emag.ro, librex.ro, libris.ro, Librăria Mihai Eminescu Bucureşti, Librăria Bookstory Cluj şi la Festivalul Internaţional de Carte Transilvania, în perioada 15-18 septembrie, la standul Librex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici