Eminem îşi surprinde fanii cu un nou album, inspirat de filmele lui Hitchcock

  • Eminem lansează un nou album în secret
  • Albumul este intitulat “Music to Be Murdered By: Side B” si conţine 36 de melodii
  • Rapperul din Detroit a lansat şi un videoclip nou la noul album
207 afișări
Imaginea articolului Eminem îşi surprinde fanii cu un nou album, inspirat de filmele lui Hitchcock

Eminem a lansat pentru a doua oară în secret un album nou, inspirat de filmele lui Alfred Hitchcock, acesta fiind cel de-al 12-lea album de studio al lui Marshall Mathers.

Noul album vine în continuarea celui lansat în ianuarie 2020, denumirea acestuia fiind „Music to Be Murdered By: Side B”

Eminem a anunţat albumul la scurt timp după lansarea sa pe iTunes cu o copertă care le spunea fanilor: „Unchiul Alfred te-a auzit ţipând pentru mai mult ... bucură-te de partea B”.

Fanii au speculat că Eminem ar urma să lanseze un album surpriză după ce un comunicat de presă a fost difuzat pe Twitter cu o listă de melodii.

Ultimele două albume recente ale lui Eminem au fost şi ele lansate fără avertisment prealabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici