Emisiunea "Serviţi, vă rog! ", pe primul locul în topul audienţelor, miercuri seară, la Pro TV

Pro TV s-a situat pe primul locul în topul audienţelor, miercuri seară, când a difuzat a doua ediţie a emisiunii "Serviţi, vă rog!", informează televiziunea.

480 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Serviţi, vă rog! ", pe primul locul în topul audienţelor, miercuri seară, la Pro TV

Emisiunea "Serviţi, vă rog! ", pe primul locul în topul audienţelor, miercuri seară, la Pro TV

Miercuri seară, cocktail-ul de vedete pregătit de Nea Marin la "Serviţi, vă rog!" a fost din nou pe placul românilor, propulsând Pro TV în fruntea clasamentului audienţelor. Echipa formată din Jojo, surorile Roman, Alex Hora, Cristian Gog şi Monica Anghel a muncit din greu şi s-a distrat pe cinste, însă Monica Anghel a fost cea care a reuşit să îl convingă pe Nea Marin că merită să fie câştigătoarea acestei ediţii a emisiunii.

În intervalul orar 20:30 - 22:29 în care a fost difuzată emisiunea "Serviţi, vă rog!", Pro TV s-a situat pe primul locul în topul audienţelor cu 8,1 puncte de rating şi 22,8% cotă de piaţă în ceea ce priveşte publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 - 49 de ani, pe când Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc, a obţinut numai 5,3 puncte de rating şi 14,9 procente din cota de piaţă.

În acest episod "Serviţi, vă rog!", Jojo a reuşit să smulgă murmure de admiraţie şi ropote de aplauze cu numărul deosebit de periculos pe care l-a realizat la circ. "Am făcut un număr de acrobaţie, «Ireal Silk», care presupunea răsuciri la înălţime, alături de una dintre acrobatele lor. Acesta mi s-a părut cel mai greu pentru că am repetat fără plasă de siguranţă şi fără centură. Mi-a fost un pic teamă, însă senzaţia era atât de frumoasă încât am vrut să o trăiesc. Am avut destul curaj, iar experienţa a fost unică, am simţit că zbor în seara spectacolului", a declarat actriţa.

Alături de ea a fost Monica Anghel, buna ei prietenă, care a acompaniat-o cu o melodie pe măsură. Lucrurile n-au mers deloc ca pe roze pentru Nea Marin. După farsa care i-au făcut-o mentalistul Gog şi Alex Hora, "zbirul" vedetelor i-au prins la înghesuială pe cei doi şi a început să-i bată cu două nuieluşe. Mai războinic decât Alex, Gog a ripostat cu un prosop: "Nu mă cunoşti, nu mă subestima", i-a spus el gazdei emisiunii.

Vlăguit de energie, "zbirul" vedetelor a rămas în cameră şi i-a delegat Oanei Roman sarcinile care îi reveneau, aşa că aceasta a devenit "El Comandante". Oana a alergat în stânga şi în dreapta, a coordonat activitatea celorlalte vedete, a servit, a făcut note, până când n-a mai putut să se ţină pe picioare şi a avut nevoie de masaj din partea iubitului său, Marius.

Pentru că Oana a fost nevoită să plece, Marius i-a preluat îndatoririle. Acesta a plecat la supermarket împreună cu Catinca Roman, însă a fost depăşit de "misterele" listei de cumpărături. Deşi nu ştia de unde să ia coriandru şi cum arată o ţelină, Marius s-a descurcat de minune să vândă legume la o tarabă şi a primit un milion din partea patronului.

Gog a reuşit să îl enerveze încă o dată pe Nea Marin când l-a corupt pe Marius şi au fugit împreună la un parc acvatic de distracţii. Cu toate acestea, amfitrionul emisiunii i-a plătit-o cu vârf şi îndesat atât cu joarda, cât şi la circ, unde i-a sabotat numărul de magie al mentalistului.

Monica Anghel a spălat "tone de vase", după cum ea însăşi a declarat, şi-a reactivat o dublă hernie de disc, i s-au umflat picioarele de atâta treabă, însă a rezistat eroic, lucru care i-a atras admiraţia lui Nea Marin. Spre surprinderea sa, "tartorul" vedetelor a desemnat-o câştigătoare: "Mi-a plăcut cum a socializat, cum a muncit, cum s-a integrat în spectacol, cu toate că a avut dureri groaznice", a declarat Nea Marin.

Show-ul continuă la "Serviţi, vă rog!" şi săptămâna viitoare, marţi şi miercuri, de la 20:30, când o nouă serie de invitaţi intră în confruntare directă cu "Chuck Norris al folclorului românesc". Nea Marin le pregăteşte acestora noi surprize şi provocări, iar cei de acasă vor savura un nou "cocktail de vedete" delicios şi exploziv, numai la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici