EXCLUSIV/ Rareş Bogdan, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Rareş Bogdan: Noi, gândiţi-vă că am intrat în anul 2020 cu 38-42%, în sondaje aveam 45%, şi am încheiat cu 25%. Ceva s-a întâmplat. Costurile pandemiei le-a suportat exclusiv PNL, dar şi pe o foarte proastă comunicare publică şi pe măsuri luate pompieristic
  • Rareş Bogdan: Regret că a doua zi dimineaţa, după alegerile parlamentare, nu am ieşit cu Robert Sighiartău, cu Florin şi ceilalţi să cerem demisia preşedintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor
  • Rareş Bogdan: Ludovic Orban nu e un om rău. El un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus şi modul în care a fost discreţionar în decizii. El nu a consultat paritidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului.
  • Rareş Bogdan: În momentul în care un premier şi un preşedinte de partid îţi obţine în locul în care candidează 21%, atât a luat PNL la Bucureşti, e o problemă şi ea trebuie rezolvată. Partidul ăsta trebuie să aibă viitor, nu numai trecut şi prezent
451 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/ Rareş Bogdan, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV/ Rareş Bogdan, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 17 ianuarie, Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cum se explică eşecul PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie? Ar fi trebuit Ludovic Orban să renunţe la şefia PNL după scrutin? De ce a cedat PNL la negocierile cu USRPLUS şi UDMR pentru formarea noului Guvern? Care este relaţia dintre PNL şi Klaus Iohannis? Există democraţie în PNL? E nevoie de o reformă în PNL? Cine şi ce se pregăteşte pentru congresul PNL din acest an?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici