Expoziţia "Tablouri de vis", la Palatul Parlamentului. Horaţiu Mălăele, printre pictorii expozanţi

Horaţiu Mălăele se numără printre cei 29 de artişti care expun, până la sfârşitul lunii august, la Palatul Parlamentului, în expoziţia "Tablouri de vis", aflată la cea de-a doua ediţie.

1051 afișări
Imaginea articolului Expoziţia "Tablouri de vis", la Palatul Parlamentului. Horaţiu Mălăele, printre pictorii expozanţi

Expoziţia "Tablouri de vis", la Palatul Parlamentului. Horaţiu Mălăele, printre pictorii expozanţi

Expoziţia colectivă a fost vernisată marţi şi va putea fi vizitată în Sala "Constantin Brâncuşi" de la Parlament până pe 30 august, informează site-ul evenimentului, tablouri-de-vis.ro.

În cadrul acesteia sunt expuse lucrări semnate de 27 de artişti: Horaţiu Mălăele, Ioana Stana, Bulimar Henciu Daniel, Elena Bissinger, Mihaela Buică, Emil Cojocaru, Laura Duţă, Corina Chirilă, Roban Ştefan Claudiu, Emil Ciubotaru, Radu Pământ, Platinca Gilbert, Daniela Simona Vizitiu, Raluca Nedelcu, Geletu Dan, Andrei Maria, Dima Ionuţ, Bogdan Alessandriu, Falcan Iulia Lavinia, Bogdan Purec, Carmen Donose, Lupu Nicoleta, Liviu Stelian, Mihai Noroc, Breteanu Cristina, Andreea Gheorghiu, Doina Iovănel Spineanu, Alx. Sebastian Rozsa, Mihai Ionescu.

Anul trecut, expoziţia "Tablouri de vis" de la Palatul Parlamentului a cuprins peste 300 de lucrări şi fost vizitată de 4.000 de oameni, în cele 20 de zile în care a avut loc, în luna iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici