Expoziţie inedită. 20 de reproduceri în detaliu ale unor dinozauri vor fi expuse la Arad

  • O expoziţie inedită va avea loc la Arad, unde vizitatorii vor avea şansa să fie aproape de dinozauri, explorând 20 de specii în mărime naturală, de la cele mai mici, la cele gigantice.
  • Fiecare dinozaur a fost reprodus în detaliu, prezentând mişcări, culori, texturi şi sunete din realitate.
442 afișări
Imaginea articolului Expoziţie inedită. 20 de reproduceri în detaliu ale unor dinozauri vor fi expuse la Arad

Expoziţie inedită. 20 de reproduceri în detaliu ale unor dinozauri vor fi expuse la Arad

Expoziţia interactivă „Living Dinosaurs Experience!” are loc vineri, la ora 10, la Expo Arad şi este organizată de Showtime Productions şi PROEXPO.

Vizitatorii pot primi informaţii despre dinozauri, pot face poze şi vor afla cum au trăit dinozaurii şi cum arăta lumea în urmă cu milioane de ani. De asemenea, vor putea face cunoştinţă cu formele de viaţă care au cucerit lumea acvatică, uscatul şi în acelaşi timp văzduhul.

„Living Dinosaurs Experience” oferă şansa vizitatorilor de a fi mai aproape de dinozauri mai mult ca oricând, explorând peste 20 de specii în mărime naturală, de la cele mici la cele gigantice. În colaborare cu paleontologi de top, fiecare dinozaur a fost reprodus cu atenţie până la cel mai mic detaliu, prezentând mişcări, culori, texturi şi sunete asemănătoare realităţii, spun organizatorii.

Biletele au fost deja puse în vânzare, iar preţul unui bilet porneşte de la 30 de lei.

Expoziţia va fi deschisă de vineri până duminică, în intervalul 10:00 – 19:00. Evenimentul este disponibil pentru arădeni în perioada 18 martie – 19 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici