„Fantoma de la Operă”, închis pe Broadway, deschis la Bucureşti

„Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, cel mai longeviv musical de pe Broadway, va avea, luna viitoare, ultima reprezentaţie la New York, la 35 de ani de când se joacă.

580 afișări
Imaginea articolului „Fantoma de la Operă”, închis pe Broadway, deschis la Bucureşti

„Fantoma de la Operă”, închis pe Broadway, deschis la Bucureşti

Spectacolul se bucură deja de un interes crescut, primele trei reprezentaţii „Fantoma de la operă” fiind sold out la doar 10 ore de la punerea în vânzare a biletelor.

Premiera pe scena ONB va avea loc vineri, 31 martie, de la ora 18:30, următoarele două reprezentaţii fiind programate pe 1 şi 2 aprilie, de la aceeaşi oră.

Considerată una dintre cele mai de succes producţii muzicale din toate timpurile, dar şi cea mai costisitoare la nivel mondial, „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber va fi pusă în scenă la Opera Naţională Bucureşti, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, dirijor Daniel Jinga, scenografie, decor şi costume Gary McCann, coregraf Violeta Dincă, regizor secund Raluca Popa, asistenţi coregrafi Florin Tănase şi Alexandra Gavrilescu, asistent scenograf Gabriella Ingram, traducerea şi adaptarea Ernest Fazekas, lighting designer Bogumił Palewicz, sound designer Kamil Biedrzycki.

La realizarea producţiei operei bucureştene se lucrează cu echipe mixte de pe Broadway şi de la London West End Theatre, nivelul artistic fiind similar celui newyorkez.

Inspirat de celebrul roman cu acelaşi nume al lui Gaston Leroux, spectacolul va oferi publicului o experienţă unică, din care nu vor lipsi muzica emoţionantă, efectele speciale, decorurile spectaculoase şi jocul actoricesc de excepţie.

Spectatorii vor fi părtaşii unei poveşti captivante despre dragoste, gelozie şi mister, desfăşurată în lumea muzicală a Parisului din secolul al XIX-lea şi transpusă în Bucureştiul zilelor noastre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici