Fenomenul BTS: Trupa sud-coreeană de K-pop, nominalizată pentru prima oară la Premiile Grammy

  • Senzaţia globală BTS înregistrează o nouă premieră
  • E primul grup K-pop nominalizat la Premiile Grammy
  • Jeff Benjamin, expert în K-pop: „Un moment major pentru diversitate”
  • Hit-ul „Dynamite” a adunat în 3 luni peste 634 de milioane de vizualizări pe YouTube
928 afișări
Imaginea articolului Fenomenul BTS: Trupa sud-coreeană de K-pop, nominalizată pentru prima oară la Premiile Grammy

FOTO: YouTube/Big Hit Labels

Fenomenul K-pop ia amploare. După ce au doborât recorduri de vizualizări pe YouTube şi au luat cu asalt topurile internaţionale, cei şapte sud-coreeni de la BTS devin prima trupă de acest gen nominalizată la Premiile Grammy.

Hit-ul „Dynamite”, lansat acum trei luni, intră în lupta pentru Cel mai bun duo pop / Cea mai bună interpretare de grup, cot la cot cu vedete precum Lady Gaga şi Taylor Swift.

Reacţia membrilor trupei (Jin, Jimin, Suga, J-Hope, RM / Kim Nam-joon, V / Kim Tae-hyung şi Jungkook) a fost plină de entuziasm. BTS a postat un videoclip pe Twitter, în care artiştii aplaudă la aflarea veştii.

 

„Dynamite”, primul single în limba engleză al trupei, a stat în fruntea topului Billboard săptămâni în şir. Imediat, ştirile despre nominalizare au inundat reţelele sociale, unde fanii BTS şi-au exprimat bucuria şi i-au felicitat pe artiştii lor preferaţi.

James Corden, gazda emisiunii „The Late Late Show”, a fost printre primii care le-a transmis un mesaj membrilor BTS: „Sunt atât de fericit pentru voi şi pentru întreaga armată!” (fanii BTS - n.r.)

„Sunt mândru de băieţi. Îşi îndeplinesc visele în America prin muzică şi proiecte care îi inspiră pe tineri", spune un fan.

Jeff Benjamin, expert în K-pop, a declarat pentru BBC că nominalizarea trupei BTS la premiile Grammy reprezintă un „moment major pentru diversitate”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici