Festivalul Naţional de Teatru 2012, între 26 octombrie şi 4 noiembrie

Ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru (FNT) se va desfăşura în perioada 26 octombrie - 4 noiembrie, în Bucureşti, potrivit unui anunţ postat pe contul de Facebook al evenimentului.

614 afișări
Imaginea articolului Festivalul Naţional de Teatru 2012, între 26 octombrie şi 4 noiembrie

Festivalul Naţional de Teatru 2012, între 26 octombrie şi 4 noiembrie (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Mai multe informaţii despre ediţia din acest an a festivalului - cea de-a 22-a - urmează să fie făcute publice în următoarea perioadă.

Organizatorul principal al Festivalului Naţional de Teatru este Uniunea Teatrală din România - UNITER.

Începând din 2011, Festivalul Naţional de Teatru are un nou logo, semnat de Dragoş Buhagiar, şi un nou selecţioner, criticul de teatru Alice Georgescu.

Anul trecut, Festivalul Naţional de Teatru a fost deschis cu spectacolul "Trei surori", după A.P. Cehov, în regia lui Andrei Şerban, şi a oferit publicului un regal cehovian - dramaturgul rus fiind patronul ediţiei din 2011 a manifestării -, dar şi spectacole româneşti, colocvii şi lansări de carte.

Printre spectacolele din străinătate care au fost prezentate la FNT 2011 s-au numărat "Poveşti călătoare - Capul Verde", în regia lui Miguel Seabra, şi "Pescăruşul", după A.P. Cehov, în regia lui Christian Benedetti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici