Festivalul Neversea va fi reprogramat pentru o nouă dată, dar în acest an

Festivalul Neversea va fi reprogramat pentru o nouă dată din acest an. Organizatorii spun că nu își doresc o variantă de compromis a festivalului şi au nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate măcar începând cu 1 august.

214 afișări
Imaginea articolului Festivalul Neversea va fi reprogramat pentru o nouă dată, dar în acest an

Festivalul Neversea va fi reprogramat pentru o nouă dată, dar în acest an

Neversea se va organiza în acest an, dar la o nouă dată.

Cea de-a patra ediție Neversea urma să se desfăşoare în perioada 8-11 iulie dar, la mai puțin de două luni distanţă, setul de norme publicat nu oferă niciun fel de predictibilitate și claritate privind reluarea activităţilor culturale, spun organizatorii.

În aceste condiții, organizatorii vor reprograma ediția din iulie pentru o nouă dată, în acest an, sperând astfel că festivalul se va putea desfăşura în acest an, după o pauză de mai bine de 12 luni.

„Găsirea unei noi date, reconfirmarea artiștilor, recalibrarea resurselor umane şi a celor logistice, sunt eforturile pe care organizatorii sunt dispuşi să le facă, în speranţa că autoritățile vor regândi normele propuse, în cel mai scurt timp”, arată reprezentanții festivalului Neversea, adăugând că există soluţii de a organiza evenimentul în siguranţă.

„Normele publicate de autorități spun că în luna iulie evenimentele se pot desfășura cu un număr limitat de 2500 de persoane, cu distanțare de 2 mp între participanți. Din acest motiv, organizatorii Neversea spun că nu își doresc o variantă de compromis a festivalului, dar au nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate după cum au promis, măcar începând cu 1 august. După pauza de anul trecut, acum ne dorim mai mult ca oricând să ne reîntâlnim în festival! Din acest motiv am luat și decizia de a-l reprograma la o nouă dată în 2021, până la care sperăm că vom avea norme care să ne permită să ne desfășurăm activitatea. Cele de acum ne fac imposibilă munca și desfășurarea activității! Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua astfel încât să îi acordăm festivalului o șansă reală în 2021”, adaugă organizatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici