Fetiţa ducesei Catherine, foarte populară pe Twitter: Naşterea sa a atras peste 1,1 milioane mesaje

Naşterea fetiţei ducesei Catherine şi a prinţului William a generat peste 1,1 milioane de mesaje pe platforma de microblogging Twitter, mica prinţesă dovedindu-se mai populară pe această reţea online decât fratele său, prinţul George, potrivit telegraph.co.uk.

167 afișări
Imaginea articolului Fetiţa ducesei Catherine, foarte populară pe Twitter: Naşterea sa a atras peste 1,1 milioane mesaje

Fetiţa ducesei Catherine, foarte populară pe Twitter: Naşterea sa a atras peste 1,1 milioane mesaje (Imagine: Facebook)

Pe Twitter au fost înregistrate, sâmbătă, după anunţul oficial privind naşterea fetiţei ducesei de Cambridge, peste 1,1 milioane de mesaje referitoare la mica prinţesă.

Totodată, "bebeluşul regal" a fost cea mai căutată expresie pe motorul Google, pe durata întregii zile de sâmbătă.

Un interes atât de mare referitor la familia regală britanică nu a mai fost înregistrat din iulie 2013, de la naşterea prinţului George, primul copil al ducesei Catherine şi al prinţului William.

Însă mica prinţesă s-a dovedit mai populară decât frăţiorul său, care a adunat doar 900.000 de mesaje pe Twittter, în urmă cu doi ani, în ziua în care a fost făcut anunţul oficial privind naşterea sa.

Totuşi, potrivit telegraph.co.uk, trebuie ţinut cont şi de faptul că platforma Twitter are în prezent 300 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună, comparativ cu doar 240 de milioane, în 2013.

Pe de altă parte, anunţul făcut sâmbătă, la Londra, privind naşterea fetiţei ducesei Catherine a generat peste 4.500 de mesaje pe minut pe Twitter, în momentul în care a fost înregistrat vârful de activitate pe această platformă de microblogging, evidenţiind astfel interesul mare al oamenilor pentru acest eveniment.

Hashtag-ul #RoyalBaby a devenit principalul trend pe Twitter la puţin timp după ce ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a născut fetiţa, potrivit unui anunţ făcut de platforma de socializare, citată de hollywoodreporter.com.

Pe de altă parte, potrivit Google Trends, au fost înregistrate cel puţin un milion de căutări referitoare la bebeluşul regal, după anunţul făcut privind naşterea micii prinţese. Astfel, "Kate Middleton", "prinţul George", "ducesa de Cambridge" şi "ştiri despre bebeluşul regal" s-au numărat printre cel mai des căutaţi termeni pe motorul Google sâmbătă.

Ducesa de Cambridge a născut o fetiţă, sâmbătă, la ora locală 08.34 (10.34, ora României), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici