Filmările pentru lungmetrajul "03. Bypass", regizat de Nap Toader, au început

Filmările pentru noul lungmetraj al regizorului Nap Toader, "03. Bypass", au început pe 16 septembrie, pelicula avându-i în rolurile principale pe actorii Medeea Marinescu, Alexandru Potoceanu şi Gabriel Spahiu, informează producătorii.

329 afișări
Imaginea articolului Filmările pentru lungmetrajul "03. Bypass", regizat de Nap Toader, au început

Filmările pentru lungmetrajul "03. Bypass", regizat de Nap Toader, au început (Imagine: Shutterstock)

Filmul prezintă un echipaj de salvare, doctoriţa, asistentul şi ambulanţierul, într-o tură de noapte. Ambulanţa e trimisă la caz. Ceea ce urmează le va schimba viaţa pentru totdeauna.

Din distribuţia filmului fac parte Medeea Marinescu, Alexandru Potoceanu şi Gabriel Spahiu.

Filmările au loc în Bucureşti, Iepureşti, Bulbucata, Voluntari şi Buftea, timp de 20 de zile.

Filmul este regizat de Nap Toader, cineastul fiind cunoscut pentru lungmetrajele "Italiencele" (2004) şi "Nunta în Basarabia", recompensat în 2009 cu premiul special al juriului la Tallinn Black Nights din Estonia.

Pelicula este produsă de Clandestino Production, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.

Născut în Topana, judeţul Olt, Napoleon Helmis (Nap Toader) a absolvit cursurile facultăţii de regie de film în urmă cu 17 ani. În studenţie a realizat trei scurtmetraje - "Motorine şi benzine" (premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul DaKINO), "Sara - jurnalul lumii libere" (premiul pentru cel mai bun film de ficţiune la Costineşti şi premiul special al juriului Festivalului DaKINO) şi "Lepădaţii". Din 1997 este asistent universitar la catedra de regie film şi TV din UNATC Bucureşti. A fost asistent de regie la lungmetrajul "Homicide Conjugale", realizat pentru postul de televiziune francez M6, regizor secund la "După-amiaza unui torţionar" de Lucian Pintilie şi regizor artistic al unor emisiuni de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici