Filmul "Micul Prinţ 3D" are premiera pe marile ecrane româneşti pe 4 decembrie - VIDEO

"Micul Prinţ 3D", de Mark Osborne, prima adaptare animată a capodoperei care a fost scrisă în 1942 de Antoine de Saint-Exupéry, va fi lansată în cinematografele din România pe 4 decembrie.

1767 afișări
Imaginea articolului Filmul "Micul Prinţ 3D" are premiera pe marile ecrane româneşti pe 4 decembrie - VIDEO

Filmul "Micul Prinţ 3D" are premiera pe marile ecrane româneşti pe 4 decembrie - VIDEO

Eroina filmului este Fetiţa, pe care mama sa o învaţă cum să se poarte în lumea adulţilor. În tot acest proces intervine un vecin amabil, dar cam excentric, Aviatorul, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Acesta îi prezintă micii sale prietene o lume extraordinară, în care totul este posibil şi care îi era Fetiţei total necunoscută. Este lumea pe care i-a prezentat-o Micul Prinţ Aviatorului. Aici începe călătoria magică şi emoţionantă a Fetiţei în universul Micului Prinţ. În acest mod, Fetiţa îşi redescoperă copilăria şi învaţă că cel mai important lucru este să ai prieteni şi să înţelegi esenţialul vieţii prin prisma inimii, căci esenţialul nu poate fi văzut cu ochiul liber, ci poate fi cunoscut cu adevărat doar prin ochii sufletului.

 

Filmul reprezintă un omagiu adus lui Antoine de Saint-Exupéry şi extrem de popularei povestiri care a fost tradusă în peste 250 de limbi străine şi vândută în peste 145 de milioane de exemplare în toată lumea.

Regia şi producţia animaţiei "Micul Prinţ 3D" îi aparţin lui Mark Osborne, care a fost coregizorul filmului DreamWorks "Kung Fu Panda", o animaţie nominalizată la premiul Oscar. Alături de Osborne, filmul mai este produs de Aton Soumache, Dimitri Rassam şi Alexis Vonarb, cofondatori ai On Animation Studios.

Din distribuţie fac parte Jeff Bridges (Aviatorul), Rachel McAdams (Mama), Marion Cotillard (Trandafirul), James Franco (Vulpea), Albert Brooks (Negustorul), Mackenzie Foy (Fetiţa), Benicio Del Toro (Şarpele), Ricky Gervais (Vanitosul), Paul Giamatti (Profesorul), Bud Cort (Regele) şi Riley Osborne (Micul Prinţ).

Scenariul filmului a fost scris de Irena Brignull şi Bob Persichetti, pe baza unei povestiri create de Mark Osborne. Din punct de vedere tehnic, lumea Fetiţei şi a mamei sale este creată prin animaţie computerizată, în timp ce lumea Micului Prinţ este realizată cu ajutorul unei tehnici de animaţie ceva mai "copilăroasă", prin stop-cadru. Muzica filmului este compusă de Hans Zimmer.

Actorii care asigură dublajul filmului în limba română sunt Cristi Ifrim (Micul Prinţ), Anedis Mihalache (Fetiţa), Vlad Rădescu (Aviatorul), Anca Roşu (Mama), Gabi Costin (Profesorul), Tamara Roman (Trandafirul) şi Vlad Trifas (Şarpele).

"Micul Prinţ 3D" va rula în cinematografele din România începând cu data de 4 decembrie, în variantă originală şi dublată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici