FINALA ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă pe toate categoriile de public

Finala emisiunii "Românii au talent" - unde marele premiu de 120.000 de euro a fost câştigat de Bruno Icobeţ şi cei trei câini ai săi - a fost lider de audienţă detaşat pe toate segmentele de public, vineri seară, aproape 4 milioane de telespectatori urmărind show-ul în minutul de aur, 21.47.

4040 afișări
Imaginea articolului FINALA ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă pe toate categoriile de public

FINALA ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă pe toate categoriile de public

La nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV obţinea pe tot parcursul emisiunii (20.29 - 01.24) o audienţă medie de 13,7 puncte de rating şi 38,9% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 înregistra doar 2,9 puncte de rating şi 8,3% cota de piaţă, informează televiziunea într-un comunicat remis MEDIAFAX.

La nivelul întregului public din mediul urban, Pro TV s-a clasat tot pe primul loc, cu 13,5 puncte de rating şi 34,1% cota de piaţă, iar Antena 1, pe locul al treilea, cu 2,5 puncte de rating şi 6,3% cota de piaţă, după Kanal D (2,6 puncte de rating şi 6,5% cota de piaţă).

La nivelul întregului public din România, Pro TV obţinea 13 puncte de rating şi 34,2% cota de piaţă, fiind urmărit, în medie, de aproape 2,5 milioane de români, în timp ce Antena 1 se clasa pe locul al patrulea, cu o audienţă medie de doar 2,1 puncte de rating şi 5,5% cota de piaţă, dupa Kanal D şi TVR 1.

Telespectatorii Pro TV au decis vineri seară: Bruno Icobeţ este cel mai talentat român. Bucurie mare pentru Bruno Icobeţ şi cei trei căţei ai săi, care, în urma numărului lor inedit, dar plin de sensibilitate, caracterizat de o înţelegere deplină a gesturilor şi privirilor, au impresionat o ţară întreagă şi au devenit în urma voturilor telespectatorilor câştigătorii celui de-al treilea sezon al emisiunii "Românii au talent".

Întrebat dacă s-a aşteptat vreo clipă să câştige această competiţie, Bruno Icobeţ a declarat: "M-am aşteptat, în momentul în care am ieşit pe locul întâi în semifinale, ştiam că am să fac o figură foarte bună în finală. Dar nu m-am aşteptat ca fetiţa să intre în călduri, ceea ce i-a bulversat pe băieţi, i-a dat peste cap. Gândiţi-vă că am intrat pe scenă, în direct, cu cea mai mare audienţă posibilă din România, cu doi masculi şi o femelă în călduri. A fost o nebunie!", a mărturisit acesta imediat dupa încheierea show-ului.

"Îi iubesc enorm", le-a transmis, la finalul serii, câştigătorul marelui premiu de 120.000 de euro tuturor celor care i-au votat, celor care au făcut posibil ca visul lui să devină realitate. "Ei, căţeii, au făcut asta, nu eu", a ţinut să sublinieze Bruno la final, încântat de câinii săi atât de inteligenţi şi ascultători.

Întrebat ce va face în continuare, Bruno Icobeţ a mărturisit că abia aşteaptă să meargă împreună cu ei la competiţii. "Şi voi face de acum încolo exact ce am promis: voi învăţa oamenii ce înseamnă acest sport". În ceea ce priveşte premiul obţinut, Bruno Icobeţ îşi propune să-l ajute pe fiul său să aibă un start mai bun în viaţă decât al său şi să continue ce a început alături de căţeii Blue, Jay şi Ozzy.

Căţelul Blue va putea fi văzut în toamnă la Pro TV în cel de-al patrulea sezon al serialului "Las Fierbinţi". Regizorul şi producătorul serialului l-au remarcat pe Blue, astfel că l-au şi chemat pe platourile de filmare. Ce va face acesta în super-serialul "Las Fierbinţi", telespectatorii vor descoperi în cel de-al patrulea sezon, începând din această toamnă.

Ocupanţii locurilor al doilea şi al treilea în urma voturilor telespectatorilor au fost magicianul Vlad Grigorescu şi ventrilocul Eduard Andrei Sandu.

Senzaţie au făcut pe scena de la "Românii au talent" şi finaliştii Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, Classic Beat Orchestra, Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru ,WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duţă, dansatorii Alex şi Andra şi trupa Florea.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

FINALA ROMÂNII AU TALENT: Bruno Icobeţ a câştigat marele premiu de 120.000 de euro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici